Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Karta sieciowa

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z karta sieciową ogólnie mówiąc komputer nie znajduje mi karty sieciowej gdy wchodzę: Moj komputer>>Wlascwosci>>sprzet>>Menadrzer urządzeń i tu nie wyświetla mi karty graficznej nie wiem czmu. Zrobilem reinstal i po reinstalu mi wg nie działa i nie może mnie połączyć z internetem. Prosze o pomoc daje lajki.

Ps. Sorry za błędy ale piszę od kumpla na szybko.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Jaka to karta sieciowa? Marka, model?

Nie wiem dokładniej ale internet mam z Neostrady TP. I gdy chce zainstalować neostrade to pisze mi "brak karty ether" i gdy dzwonie do nich to mówią że nie mam karty sieciowej i nie wiem skąd mam ją wziąść. Sprawdzałem po płytach ale nie mam żadnych sterowników do karty sieciowej.

albo popelniles blad albo cos. karty sieciowej czy graficznej?

Karta Sieciowa nie mam jej wg w menadrzer urządzeń wg i przez to nie mogę zainstalować internet.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Caly czas siedzisz na kompie kumpla ? o.O bo czesto Cie widze. " Moj komputer>>Wlascwosci>>sprzet>>Menadrzer urządzeń i tu nie wyświetla mi karty graficznej nie wiem czmu." okresl sie czy sieciowa czy graficzna -,- . A poza tym to zapewne spam. Ale moze w biosie masz ja wylaczona ? albo rozbierz kompa i sprawdz.

Opublikowano

Caly czas siedzisz na kompie kumpla ? o.O bo czesto Cie widze. " Moj komputer>>Wlascwosci>>>>Menadrzer urządzeń i tu nie wyświetla mi karty graficznej nie wiem czmu." okresl sie czy sieciowa czy graficzna -,- . A poza tym to zapewne spam. Ale moze w biosie masz ja wylaczona ? albo rozbierz kompa i sprawdz.

Weź kurwa wyjdz to nie jest spam. Mam problem z kartą sieciową gdyż gdy wchodzę w mój komputer>>właściwości>>moje urządzenia>>I tu powinno być wszystko czyli karta graficzna dzwiek klawiatura ETC. Ale wlasnie tutaj nie ma zakładki karta sieciowa ROZUMIESZ?. I weź spierdalaj. Bo tak się znasz na kompach jak moja babcia. Od kiedy to mam rozebrać kompa CO!?!?

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...