Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] TOP

diablo066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300IP

Zależy mi na: zeby byl to dopry solo toper najlepiej bez many, lub jakis supp

Preferuję: ...

2.png

Posiadam: 1800RP

Zależy mi na: dobry solo toper

Preferuję: Renektona bo jest na przecenie i udaje mi sie nim quadry składać i prosze o jego plusy i minusy :)

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300IP

Zależy mi na: zeby byl to dopry solo toper najlepiej bez many, lub jakis supp

Preferuję: ...

2.png

Posiadam: 1800RP

Zależy mi na: dobry solo toper

Preferuję: Renektona bo jest na przecenie i udaje mi sie nim quadry składać i prosze o jego plusy i minusy :)

Riven bez many,stun, dobry damage ,budujesz pod offtanka jest w rotacji wypróbuj .

Skoro robisz nim quadry to gdzie problem ? kupuj!

+stun

+mobilny

+super ulti

+dobry solo toper

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Solotop bez many, Riven bądź Rumble. Dobre picki na topa, Riven pod offtanka ma dobre survi zachowując przyzwoity dmg.

Rumble może i ubolewa z survi, ale dmg ładny.

Jeśli lubisz grać renektonem, to jak najbardziej,

Dobre survi, dash, stun.

Opublikowano

Dobrymi championami na solotop i bez many są Vladimir i Riven.

Ale Renkton też jest dobry.

Opublikowano

Renekton:

+ dobry AOE spell (Q)

+ dobry sustain ze skilli i furii

+ dobry dmg

+ fajne ulti, podobne do Nasusa

+ stun

+ brak many

+ łatwa farma

+ - przeciętny escape system (E)

76561198026780786.png

Opublikowano

Postacie bez many na solo :

- shyvana

- lee sin

- shen

- garen

- riven

- vladimir

Lee Sin :

-mobilny

-7 skili

- łatwe solo

-tarcza

-true dmg ulti

-świetne early

-energia

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

Polecam Shena, ale jest zawsze banowany na rankedach, więc nie pograsz :D

Poza nim mogę polecić Kennena, jest bardzo mobilny, ma stuna, po stacku 4 autoataków jego następny autoatak naznacza przeciwnika, wtedy wystarczy przejechać się W i R skillem, które stunują, dobicie z E, przy okazji odnowione W i przeciwnik leży, grałem nim kilka razy i jest bardzo dobry.

Innym dobrym wyborem jest Mordekaiser, chyba każdy zna jego moc i chyba każdy przyzna mi racje, że jest jednym z najlepszych jeśli chodzi o solo top.

Polecam też Chogatha, ma co prawda manę, ale ma passyw, dzięki któremu z E skillem bardzo łatwo tą manę i hp odnawiać, dzięki R ma dużo hp, robiąc go pod AP jego ulti zadaje przeciętnie w 30:00 +1k dmg (true dmg z tego co pamiętam), gra nim jest bardzo prosta, wystarczy stackować ulti i jeśli mamy dobrego junglera możemy często gankować inne linie nie obawiając się deada, przez swoją ilość HP, którego się ma baaardzo dużo

Opublikowano

Solo bez many;

Rene - stun, spore dmg i ult, które zawsze pozwala przetrwać.

Shen - na rankedach prawie zawsze banowany, więc nie wiem czy se nim pograsz, ale jak już to shen zawsze się przyda / taunt, tarcza z w, dość mocne dmg w early z q oraz ten ult.

Riven - świetny ult, stun z w, combo na podrzut z q oraz tarcza / dotarcie z e.

Vlad - ls z q, świetny escape z w, aoe ult świetne na tf, aoe e.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dziękuje wszystkim zakupiłem rene i leone bo do teamu była mi potrzebna. Ale teraz zbieram na vladka dzieki wszystkim :P

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

a ja mam pytanie czemu nikt nei wymienil akali i kennena? toz to tez bardzo dobre picki na solo topa

Widać jak czytasz posty innych osób, czytasz chyba te krótkie, ja w swoim napisałem o Kennenie

Opublikowano

Polecam ci lee albo Riven

Riven - 3 hity na skillu ,x2 ult , ochronka , dobra na solo top jak ogarniesz , stund

Lee - 7 skilli , dobry styl escape , dobry w earle i late game , dobry jungler , ma energie[niestety ma ograniczone uzywanie skilli]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...