Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop Hack

LesIOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bawiłem się dzisiaj dh na plu i mam takie pytanie , zrobiłem postać 1 lv przepełniłem eq otworzyłem skrzynke wypadło wszystko na ziemie i za cholere nie mogę tego podnieść na dh , i zastanawiam się jak to zrobić jeżeli jest możliwość podniesienia normalnych itemów jak komuś dropnie na dh , ale dlaczego tego nie mogę ? , z jednej strony patrząc jeżeli byłaby jakaś blokada zostosowali by ją na wszystkie itemy i nie działało by wogóle dh , więc napewno jest jakiś sposób żeby sie udało , bo nie darady poczekać aż zniknie do kogo należy item bo po paru minutach znika całkiem

Opublikowano

Tak dh mi normalnie działa bo jak coś dropne na innej postaci i wciąż jest pokazane że jest dla kogoś innego nei dla mnie to podniose bez problemu , nie mogę tylko tych itemów co lecą z tej skrzyni

Opublikowano

Tak w ogóle to o jaką skrzynkę chodzi?

Jeśli o szkatę ucznia to może dlatego :

Wszystkie przedmioty w skrzyni są powiązane z postacią, która ją otwiera i nie mogą zostać umieszczone w magazynie, upuszczone i nie są zdatne do handlu.

I to co wypadnie tego już nikt nie może podnieść xD

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

ale wy tępi .... zapelniacie eq np potkami i otwieracie skrzynie ucznia , wszystko wypada na podłoge , podnosicie na DH np 30 lvl lub 90 i cieszycie sie z dropu zmianki , dodania , bodzie itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...