Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy samochód czy coś innego ?

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Aktualnie mam Lexusa LFA części uliczne + zawieszenie Ultra, mam też 1,2 kk do wydania. Planuję kupić Forda GT40 żeby mieć coś klasę-dwie niżej, ale może jest coś o czym nie wiem ? Na co mogę wydać tą kasę ? Pakietów nie zamierzam kupować bo to i tak tylko części Pro i to rzadko.

PS jak kupić umiejętności samochodu z więcej niż jedną gwiazdką ?

Opublikowano

tak jak UP co do skill modów

a jesli Ci lexus nie pasuje możesz dozbierać na lambo te murcielago lp640 1.700.000 ale gorzej troche skreca od lexusa ale szybkie starty masz a reszta porównywalna

Opublikowano

Murcielago nie jest najlepsze (w żadnej grze nie ma takiego pojęcia, Murcielago po prostu dobrze startuje a np. Lexus szybciej jedzie) po za tym ma gorsze prowadzenie. Po za tym wyraźnie napisałem że chce auto z innej klasy ew. jakieś ulepszenia czy coś, tylko nie wiem czy się opłaca inwestować w inną klasę.

Opublikowano

Bo w innym temacie polecili żeby mieć auta każdej klasy niż np. 3 takiej samej bo to niby nie ma sensu. Co o tym myślicie ?

Opublikowano

@Up zależy ile masz miejsca w garażu. Chociaż ja osobiście nie dbam o klasę a o to czy autko mi się podoba i czy się nim dobrze jeździ, aczkolwiek dobrze mieć autko każdej klasy

Opublikowano

Murcielago nie jest najlepsze (w żadnej grze nie ma takiego pojęcia, Murcielago po prostu dobrze startuje a np. Lexus szybciej jedzie) po za tym ma gorsze prowadzenie. Po za tym wyraźnie napisałem że chce auto z innej klasy ew. jakieś ulepszenia czy coś, tylko nie wiem czy się opłaca inwestować w inną klasę.

To poco sie pytasz jezeli masz problem gdy ci odpowiadam? Wyrazam swoje zdanie. A jak masz watpliwosci co do tego ze murcielago niejest najlepsze to kup lfa, daj swoj nick, i bedziesz ogladal mnie na mapie tylko przez 30 sekund

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

@OFFTOP

To poco sie pytasz jezeli masz problem gdy ci odpowiadam?

Nie mam problemu, ty zachowujesz się jak jakieś dziecko, ktoś stwierdzi że lambo nie jest najlepsze i już 100% oburzenie. Nie zaśmiecaj tematu takim spamem bo dostaniesz w końcu raporta.

@PYTANIE

Czemu RTR-X, Zonda Cinque i inne podobne auta na podobnym osprzęcie i statach wyprzedzają mnie na starcie ? Jak staty i osprzęt podobny to powinno być podobnie a nie RTR w zasadzie zawsze na pierwszym miejscu

Opublikowano

nie patrz na statystyki one nie pokazują prawidłowych danych, samochody za boosty zawsze będą lepsze od tych za igc.

Opublikowano

Kupiłem sobie Murcie, jak dla mnie jeździ o wiele gorzej od LFA ale przy 250+ jest trochę stabilniej. Całkiem niechcąco sprzedałem Lexusa, już zbieram na nowego, potem kupuję Porshe 959, może będzie lepsze od Lexusa. Lambo zostawiam z takiego względu że ciężko je wbić na S a na A wymiatam każdego :P

Możecie mi napisać jakie dodawać umiejętności ? Na razie mam 5x Obroty do startu te z 1 gwiazdką bo nie mam 3 gwiazdkowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...