Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FB i ciągłe bany

Fuxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem odnośni ciągłych banów za fb. Używam m2bob expbota i fishbota. Za expbota nigdy nie dostałem jeszcze bana chociaż biega obok mnie pełno graczy. Za FB jednak połowie maximum 8h i dostaje bana i tak już z 10 postaci, 10 dni z rzędu. Mam włączone opcje "Zmień CH gdy Gracz jest blisko", "Zmień CH gdy GM jest blisko", "Wyłącz Bota gdy GM wyśle wiadomość" i te opcje były sprawdzane - działają. W 99% ban jest automatyczny (prawdopodobnie z hackshielda) bo na e-mail nie otrzymuje żadnej wiadomości że dostałem bana. Nie da się jakoś przyblokować hs'a?

Opublikowano

to ty nie zablokowałeś hs? Oo nie dziwię się że baniki lecą... bo exp bot ma automatyczną blokadę

masz

http://www.mpcforum.pl/topic/563152-tutgeneralna-blokada-hsa-na-100/

Opublikowano

Ehh nie wylaczaj bota jak gm napisze wiadomosc.. przeciez to chyba normalne i oni o tym wiedza ze jest taka opcja . Sam sobie robisz przypal :D

Opublikowano

@UP

Spam?

@Topic

Zablokuj HS jak tego nie zrobiłeś, zmienianie ch Ci nic nie da... Gm podejdzie na Invis popatrzy czy reagujesz itp i wlepi bana.. Po prostu idź w miejsce gdzie jest dużo graczy, ściągnij spambot by odpisywał na wiadomości powklepuj tam pare tekstów, że jak ktoś obok napisze to odpisze... i wtedy nie dostaniesz bana, ja tak robię i z miech boce i nic.. + kiedyś gdy chodziłem w mało zaludnione miejsca gdzieś na dół itp, to ban był do 5h xD i tak 20 kont zbanowanych ;d a jak między ludźmi to po problemie; ) Pozdro

Karny od Chmiela ;3

24.05.2015 01:12 :D

Pzdrki

Opublikowano

oldisekk, używam fb kilka miesięcy, wcześniej łowiłem z tymi opcjami w mało zaludnionych miejscach i bana nigdy nie dostałem,a ostatnie dni 10 dni 10 banów, więc na 100% to HS a nie GM :P

ala22, zaraz przetestuje i jutro dam edita :)

@UP Ten bypass nie działa, ten drugi no narazie łowie 5h i nie ma bana zobaczymy do jutra ;)

@UP No i nie działa, banned ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...