Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bóle brzucha.

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MASZ GONSIENICE W BŻUHU.

IĆ DO LekARZA BO JAK BOLI TO TSZEBA.

NA MPC RACZEJ GUWNO Z TEGO h3h3

@edit: NO SAM SPAMUJESZ SPAMERZE JA NAPISALEM< RZE W TAKIEJ SYTUACJI IDZIE SIE DO SPECJALISTY< KTURY TO DOTKNIE I COS POWIE

Opublikowano

nie idź do lekarza, bo ci będzie w dupie palcem grzebał

ps. nie zrozumiem cię... lajkujesz ludzi, którzy cię obrażają, a dla tych co napiszą np " ROZUMIESZ, ŻE TO NIE TAK? SKOPIUJ TO I WKLEJ" ( przykład ) dajesz reporta..

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Ale jak mamy ci pomóc? Na tym forum nie ma lekarza to jest forum o cheatach i grach przeważnie są tu same gimby, a nie ludzie po studiach lekarskich.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Człowieku, po pierwsze to może opisz jakoś dokładniej ten swój problem ?

Mnie boli noga 3 razy dziennie i nie narzekam, ale bez dokładnego opisu nikt ci nie pomoże, nawet gdyby mógł.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Rak żołądka nie daje wczesnych objawów. Do objawów występujących najczęściej należą tzw. objawy niecharakterystyczne, czyli takie, które mogą występować w różnych stanach chorobowych. W związku z tym każdy taki objaw powinien być skonsultowany z lekarzem.

• bolesność w nadbrzuszu lub śródbrzuszu (objawy związane z naciekaniem innych organów przez raka żołądka)

Masz raka

[*]

Opublikowano

Jestem doktor Jan Von Burger i jestem specjalistą od takich rzeczy . Stwierdzam że ma pan okres częściowy . Polega to na tym że masz 1/3 okresu a potem znowu 2/3 itd itd . Recepta:

IBUFEN Junior - 2x dziennie

Tabletki do pochwowe FARINGOSEPT 1x dziennie

APETIZER - 3x dziennie nawet 4 w razie potrzeby

Tabletki ERDOMED - 4x dziennie

?????

Opublikowano

Czemu na tym forum każdy temat przekształca się w spam ? i ataki trollów ?

bo to mpc. naprawdę, lepiej będzie jak powiesz o tym rodzicom i pójdziesz do lekarza zamiast tu się pytać.

fs_overall.png

Opublikowano

Czemu na tym forum każdy temat przekształca się w spam ? i ataki trollów ?

Dziwisz się ?

Zakładasz temat o swoim problemie żołądkowym tylko dlatego, że Ci się nie chce ruszyć do lekarza -.-

Co CI zrobi doktor ?

Przebada, powie Ci co jest nie tak, przepisze leki i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...