Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maniek Zajrzyj Tu

{Cinek}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat jest do Mańka i nie mówcie mi o pisaniu na priv bo to zrobiłem ale moja wiadomość została zlekceważona lub po prostu ominięta przez przypadek, w szczegóły nie wnikam ale może tu Maniek zajrzy, najwyżej mi warna postawi ale przeczyta !!

Maniek napisałeś że da sie za sms preme kupić ze zmianą kraju na germany. Zrób z tamtego kompletny poradnik w nowym temacie lub po prostu powiedz że go zlechowałeś.

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Pozwol ze sam podam ci opd ;D juz od dawna nie da sie poniewaz z ta zmiana kraju byl bug a teraz musisz miec niemiecki numer zeby ci przyslali bo nawet jak wpiszesz swoj to i tak nei zaliczy

ZBIERAM +

DAJ +++++++

xmerlinx1.gif

Opublikowano
Dziś pokaże wam jak można kupić Dowolne Premium na Gamersfirst.

Testowane na polskiej karcie SIM.

Zaczynamy zalogujcie sie na wasze konto G1.

Wejdzcie w zakładkę profile i wybierzcie War Rock następnie Marketplace.

Wybierzcie zakładkę Premium i kliknijcie "I want this" na premium które chcecie kupić.

Następnie pokazuje nam sie pełno płatności którymi możemy płacić Wybieramy PayByCash

I pojawia nam sie taki komunikat Wybieramy Continue With PayByCash

Przekierowuje nas na inną stronę tymczasem pokazują sie inne formy płatności jak PaysafeCard itp.

Nad nimi jest pokazane Country a następnie Poland zmieńcie je na Germany.

A na dole pokaże sie boku-[Mobile Payment] wybieramy tą opcje i dajemy continue.

Pokazuje nam sie parę pól gdzie mamy wpisać swoje dane wpisujemy i dajemy continue.

Nastepnie wybieramy make a boku mobile payment.

Potem przekierowuje nas na inną stronę gdzie dajemy znowu Germany i wpisujemy nasz numer telefonu

Dodam że to nie działa , bo nie przyjmuje polskich numerów telefonów ;/

Opublikowano

Człowieku, nie było mnie na forum jak mogłem ci odpowiedzieć? Pw wysłałeś mi dopiero co... Co do poradnika to chyba jasne, że go nie zrobiłem napisałem, że jest mojego autorstwa ?!

Co do tematu to działa tylko jest bardzo drogie. Kolega kupował w ten sposób 2 tygodnie temu.

Co do ciebie Cinek, ty przez dłuższy czas lekceważyłeś moje PM'y z prośbą o zmianę sygny.

EOT.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...