Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IP i EXP Boosty

PopapranyV9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio oglądałem The Rain Man jak streamowal gre na swoim niedawno zrobionym koncie teraz juz 21 lvl bo w tydzien nabil i am pytanie czy im więcej ip i exp boostow kupie tym wiecej dostane?

Bo kiedy Rain man wygrał dwie gry to w każdej dostał od 470-500 Expa i 300-350 IP (Bez pierwszej wygranej dnia)

Exp boost daje o 300 expa więcej czy trzeba mieć kilka tych exp boostów?

np. jak kupie exp bost na 10 wygranych i exp bost na 3 dni to one sie kumulują i daje exp boost x2? Czy po prostu sam exp boost tyle daje?

Niech wypowiadają się tylko ci co kupowali Exp boost i wiedzą coś o nim

Opublikowano

Niedawno użyłem dwóch na raz (2x na 1 dzień) i miałem na 2dni więc...

@up

mu chodzi o to że jak bd miał 2 x exp boosta czy dostanie 2 x więcej doświadczenia ;]

beka. Polecam przeczytać jeszcze 10 razy.\

zresztą jak przeczytasz pierwszy cytat to będziesz już widział.

Opublikowano

Wbijcie se na own3d i zobaczcie streamy therainman jak gra na nicku the chill man.

Już raczej wiem o co chodzi (chyba)

Jak masz exp boost na np. 10 wygranych i na 3 dni to dostajesz więcej expa z dopalaczy wtedy dostajesz np. 100 więcej za exp boost na 10 win i 100 wicej za exp boost na 3 dni.

Jak obejrzycie stream the rain man to zobaczycie ,że jak wygrywa to dostaje 490 expa (z obu dopalaczy) jk przegrywa dostaje 300 expa (tylko z dopalacza na kilka dni)

Tak samo jest z IP boostem

Przynajmniej tak to wyglada

@up masye sitwon

kur.. ludzie idźcie do szkoły jak macie problem z czytaniem ja pisze ,że chodzi o 2x boosty czyli jeden an kilka wygranych a drugi na kilka dni a ty mi kur.. piszesz o dwóch na kilka dni to jest polska -,- Nawet napisałem ,żeby wypowiadali się ci co kupili oba a tu dalej nie rozumieją.

@veq.

Kupiłeś 2x ale dwa różne czyli na kilka dni i kilka wygranych? czy kupiłeś 2x na kilka wygranych albo 2x na kilka dni?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...