Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LF-4

maniek7v7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja pytanie brzmi czy oplaca sie kupowac klucze do zielonych skrzyn i szukac lf-4 w nich gdy nie ma podwojnej szansy na znalezienie? tzn gdy jest normalny dzien i sobie chce pozbierac? Aha i pytanko jedno czy najpierw zbierac lf4 ze skrzynek czy pakowac uri w drony? obecnie drony na 5lvl wszystkie

Opublikowano

Wszystko zależy od szczęścia czasem bez podwójnej szansy znajdziesz szybciej, ja tak miałem ostatnio na 50 kluczy znalazłem 3 LF4, dwie na 4-4 i jedną na 4-1. Staraj się robić to i to w miarę możliwości.

bugpointblack.png

Opublikowano

Jeśli chcesz jak najszybciej zebrać lf4 to polecam robić kappe ostatnio z 5 zrobionych 3 lf4 dostalem innym też dużo daje, ale oczywiście wszystko zależy od szczęścia.

Opublikowano

o z tą kappa nie glupi pomysl :) dzieki like leci :) a w kbocie jak zaznacze booty to co bedzie zbieraŁ? te zielone skrzynki? Jeszcze jedno pytanie gdzie wiecej uri leci na pierwszej gali na lordakia saimon mordon czy druga gala x-8?

Opublikowano

Ja osobiście zbieram tam gdzie bot latał, bo po co zmieniać mapę.

I zbieram jak mam uri, czekanie na podwójną szasnę bez sensu jest wg. mnie.

Opublikowano

Wrota Eslion,Kapp + klucze (jeśli masz fart do skrzyń a jeśli nie to polecam wrota zamiast uri marnować na klucze ) :) osobiście po zrobieniu full havok mam zamiar robić sam epsilony do 35 lf-4 ;) myślę że pomogłem

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Moja pytanie brzmi czy oplaca sie kupowac klucze do zielonych skrzyn i szukac lf-4 w nich gdy nie ma podwojnej szansy na znalezienie? tzn gdy jest normalny dzien i sobie chce pozbierac? Aha i pytanko jedno czy najpierw zbierac lf4 ze skrzynek czy pakowac uri w drony? obecnie drony na 5lvl wszystkie

ja na twoim miejscu zrobił tak zbieraj pałke rób zety za urke ulepszaj drony a z kulczy będziesz miał lf-4 :)

x

Opublikowano

Tak naprawdę ta podwójna szansa jest po to żeby więcej zarobił bugpoint. Przykładowo ktoś ma 100k uri i wydaje na żelki(misie lub gąsienice^^), a tu jutro nagle podwójna szansa na LF-4 więc on skuszony tym kupuje sobie uri :P

76561198053546969.png

Opublikowano

a tu bum 0 lf4 : ) ... z mam zamiar kupić 1000 kluczy zobaczymy ....

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

To ja też się wypowiem. Klucze do pirate bootów kupuje się minimalnie przy starej fe. Drop zależy od szczęścia, ja np kupiłem 200 kluczy i nic ciekawego, a mój kumpel 50. Więc ulepszaj drony, potem klucze.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja najpierw zbierałem LF-4 ( ale to było przed ulepszeniami ) . Teraz musisz wybrać czy będziesz ulepszał czy zbierał . Ja na twoim miejscu bym zbierał LF-4 i także ulepszał :)

Opublikowano

ja raz próbowałem na podwójnej szansie na lf4 i 150kluczy poszło w błoto

zazwyczaj ze złotych skrzynek wypada mi średnio 1lf4 na 100 kluczy

PL2 VRU

Opublikowano

no ja wydalem wczoraj 50 kluczy w bloto... plus bot mi zmarnowal nie wiem jak 130tys białki ;/ a mam cpu aby kupowal ammo jesli jest malo x1... ostatnim razem wyrwalem 1 lf4 jak byla wlasnie podwojna szansa

Opublikowano

Zbieraj palladium, składaj zety, jak uzbierasz full havok to przeżuć sie na epsilony. W międzyczasie staraj sie bić kubiki i za urkę ulepszaj drony. Po tym jak będziesz miał ulepszone drony bij nadal kubiki i za urkę kupuj klucze, najlepiej w większych ilościach ;)

Opublikowano

@UP niektorym lf-4 leca z epsilonow innym z kappy ja zrobilem test kupowalem po 450 kluczy za kazdym razem jak byla podwojna szansa na lf-4 za kazdym razem dostawalem po 4 lf-4 nastepnie zrobilem 5 kapp i dostalem tylko dwa multi boostery po czym zrobilem 5 epsilonow i dostalem 3 lf-4 kazde wrota robilem raz dziennie. Obecnie brakuje mi jednej lf-4 ale urki nie mam bo musze teraz wszystkie ulepszyc z 14 na 16 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...