Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do 6300PZ

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6400PZ

Zależy mi na: Wielkim dmg, żeby nie była papierowa, najlepiej jakiś mag, który wali na odleglosc. (najlepiej jakis AP), latwa do ogarniecia, dla poczatkujacych.

Preferuję: Hmm... No nie wiem, myslalem nad Ahri albo LeBlanc, ale dawajcie swoje propozycje.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

jesli chcesz latwa postac zagraj sobie Ryze jest za 450 i jest teraz w rotacji robi sie go pod itemy na mane i armor resisisty i jest bardzo mocny i trudno go zabic.

za 3k mozesz kupic kassadin , postac kontruje wszystkie postacie na midzie oprocz talona ma on dash silence i slow

i polecam za 4,8k swaina postac ma dobry dmg overtime robi sie go pod ap offtank i na ulti nie mozna cie zabic

Opublikowano
Ryze jest za 450 i jest teraz w rotacji

Ryze już nie jest w rotacji.

Ahri nie jest dla początkujących, tak samo nie vlad, który również wymaga ogaru, Vlad ma strasznie ciężkie early, jedynie w late jest srsly op.

Zakup diane, jest świetna i dość łatwa do ogarnięcia, tylko farmisz, dobijasz 6 i wbijasz z comba q+r+e+w i kill raczej gwarantowany.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

jak pomyle polskie nazwy to wybacz

butki penetracja

różdża wieków

rylai

rabadon

Różdżka z 40% penetracją (nie pamietam nazwy)

maska 20 penetracji + 200 hp (nie pamietam nazwy)

Opublikowano

ja stosuje na diane taki build:

buty + 3 poty

buty na cd reduction i 2 doran ringi

ryali

rabadon

lich bane

sprzedaje dorana i kupuje aniola stroza

sprzedaje dorana za zhonye albo abyssal scepterd / deathfire grasp

Opublikowano

Polecam malzahara, albo mordekaisera, malz może nie jest najprostszy ale jak go ogarniesz to kosi większość z swojej trutki ^^ mordekaise jest to postać która i ma niezłego dmg i jest offtankiem, tzn robisz dla niego itemki pod hp i ap, wystarczy Ci na nim z 300ap i 3k hp i kosisz all ;> do tego pro ulti jeśli potrafisz focusowac ;>

Opublikowano

A ja polecam Viktora, bardzo mocny mag, który jednak wymaga doświadczenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...