Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jest normalne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niektórzy mowiąc :" głupimi ludźmi łatwiej manipulować" i to jest prawda. mysliscie ze dlaczego jest co raz latwiej? by byli ludzie co raz glupsi. a pozniej oszustwa. niedziwne ze tak jest jak poziom inteligencji wiekszosci gimnazjalistow i osob ze szkol srednich jest tak niski ze az mi wstyd za niektore osoby. ale co poradzisz, jak tych idiotów jest co raz więcej

ktoś i tak czytając moją wypowiedz napisze " ch*ja wiesz" wiec nie komentujcie tego. ludzi i tak to nie zmieni

Opublikowano

Wyzywanie, rasizm, wulgaryzmy, głupota i alkohol to tradycja Polski i tego nie zmienisz (No chyba że wszystkich polaków ze świata wyrąbiesz :D)

Zacznijmy od tego że to komuniści wprowadzili tradycję alkoholu i to oni spili nasz naród...zamiast to tępić to jednak większość ludzi piętnuje to i przez to nasz naród upada, a to że dzieci stają się głupsze to wina internetu, w nim można wszystko bo jest się anonimowym, w realu jak byś kogoś zaczął tak wyzywać to byś w ryj dostał a w necie co Ci zrobią?

Opublikowano

Oni się kompromitują, a Ty będziesz nad tym rozpaczać? Idioci są wszędzie i tego nie zmienisz. Najlepiej po prostu ignorować.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja tam youtuba używam tylko do oglądania filmów i co najwyżej przeczytam najbardziej łapkowane komentarze i tyle.. na dól nawet nie schodzę, bo tam to tylko syf dno i wodorosty.. jedyna rada na to ;)

Opublikowano

Bo do internetu mają dostęp wszyscy. Nie żebym miał coś przeciwko, ale idiotyczne komentarze powinny być jakoś karane.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

komputer poprostu powinnien być od lat 18, choć są wyjątki, które są madrzejsze niż nie jeden 'stary' bywalec..

Opublikowano

Czy to jest normalne że 90% społeczeństwa yt to banda bachorów ?, po co oni się tak wyzywają, dla mnie Polacy się kompromitują przed innymi...

Typ mnie rozjebał...

2iqn0hy.jpg

Proszę bardzo.

Nie tyczy się tylko słowa "gimbus" często stosowanego ostatnimi czasami. Nic nie poradzimy na to że dzisiejsza młodzież zamiast się rozwijać to cofa się i uważa siebie za "Boga" w internecie.

Nie mówię tutaj o wszystkich, lecz tych którzy nie mają ani grosza kultury.

Opublikowano

YT jest niemalże tak ciemny jak 4chan.

Przepraszam, masz coś do 4chana? Tam jest po prostu specyficzny humor nie dla każdego :) /b/ <3

@TOP

Polska. Nic na to nie poradzisz.

Opublikowano

Ja pierdole gamus musiałeś tu dać ryj stonealone ?

nie każdy sobie życzy oglądać ten ryj

usuń media plx

@Top

Yt to jeszcze nic

Wystarczy popatrzeć jaką siarę robią nam "poloczki" w grach mmo

Opublikowano

Żadna nowość, trzeba się jakoś dowartościować w internecie :). Jeśli to Twoje filmy to po prostu wyłącz komentarze i po problemie, albo licz się z krytyką ludzi, którzy sami nie robią nic oprócz pisania tych komentarzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...