Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Zwój Na Powrót Umiejetnosci Po 30 Lvlu Na Pl?

Duchowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ten zwoj dziala na kazdym lvl a niema takiego co resetuje z body na mental

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

on resetuje na serio z body na mentala sam zmieniałem

ps.

'zwój powrotu umiejętności' cofa tylko jednego skilla, a ten all i możesz zamienić np bodego na mentala

@edit

(id na privie 71002) jak basz Gm'a wypróbuj

deiP7o2.png
Opublikowano

Kolego, po 30 lvl nie da się już zmienić profesji np. z Body na Mentala więc nie wprowadzaj go w błąd.

Zwój powrotu statusu usuwa wszystkie punkty ze statusu postaci czyli int, sił, wit, pż i możesz je rozłożyć ponownie.

A co do tematu, to jeśli chcesz cofnąć sobie pkt jednej umiejętności po 30 lvl'u to kupujesz Zwój Cofania Umiejętności i cofa Ci 17 pkt. Jeśli w danej umiejętności masz powyżej 17 pkt i zresetujesz je zwojem z IS to przywraca Ci tylko 17 punktów a resztę nie oddaje.

Opublikowano

Ej ale Ten ziomek co mówił na początku to moze byc prawda bo na privach ten zwoj cofa all a zresztą jak Michalosz zmienił sie z mentala na body >>????

Opublikowano

Na privach jest dużo rzeczy pozmienianych i wątpie, wręcz jestem przekonany, że ten zwój nie zmienia profesji tylko resetuje punkty statusu.

Nie wiem kto to jest Michalosz.

Opublikowano
{Nie wiem kto to jest Michalosz.} najlepszy pvperowiec w metinie na Monastyr byl ;p

Michausz a nie Michalosz to po 1, był i dalej jest mentalem więc nie wciskaj nam takiej taniochy ;<

crazyrabbit128x160.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...