Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban za lowienie przez bota

Quilmax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam na solarze metin2 pl...

Ostatnio lowilem ryby przez fishing bot od kamera i dostalem bana nie zabezpieczalem hackshielda...

Teraz lowie przez m2bob wiem ze on sam zabezpiecza dostane teraz tez bana...?

Opublikowano

Niestety raczje dostaniesz. Mi już zbanowali tak 2 konta i sobie odpuściłem. Chyba, że będziesz uważać to Cię nie zbanuje. Bob ma wbudowane superopcje, że włącza się alarm kiedy jest blisko gm, postać sie wylogowywuje kiedy jest blisko gm itp. Chociaż ja miałem zaznaczone i nici i tak miałem bana, no ale prawda miałęm włączonego bota na całą noc ;)>

Opublikowano

A jak np gra sie na fish bocie od m2boba i się siedzi przy tym tzn. on łowi w trybie oknienkowym , pisze na gg i patrze. Oni mogą w ogóle sprawdzić że ja na m2bobie??

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Mi tak zbanowali 4 konta,ale dla mnie to nie problem bo zrobienie 3/4 kont z 30lvl na FB to max 1 dzień.Także nawet jak zbanują ja i tak za następnego dnia robie swoje :)

Opublikowano

Teraz na każdym serwie wykryje się hakach niezależnie jaki by to on nie był jest to kwestia czasu lub farta dla ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...