Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ktora postac lepsza

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shen zdecydowanie.Jest bardzo tankowaty,posiada globalnego shielda + teleport ,dash z E ,self shield z W , heal z Q, dodatkowy damage do AA z passywu (like master yi).

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

A ja ci polecę Pantheona. Bardzo dobry, harras z q, ulti 1k damage, wszystkie skille atakujące, stun 2s i wiele innych + :) Polecam, sam go dziś kupiłem i świetnie mi się nim gra.

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

A ja Ci polecę tak samo jak kolega MrSpritex1, shena.

Dlaczego?

Dobry off-tank < Czyli to o co tu chodzi >

Dobry DMG z pasywu.

Używasz ulta, do sojusznika i już odmnieniłeś jego los...

Pozdrawiam Adelut

Opublikowano

Shen moim zdaniem za bardzo nie ma obrazen ;/ Mysle nad Mordekaiserem

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Shen, nie ma obrażen?

Haha very funny.

Składasz warmorga, stackujesz go, kupujesz atme, i 1v1 kładziesz wszystkich, nawet przeciwnego ad carry.

<Bynajmniej mi się udawało>

Najlepiej wziąść go pod jungle, ganki z dasha, potem jeśli sojusznik jest daleko, umiera, ulta na niego i zmieniona sytuacja.

Jeden minus

- Banowany na rankedach. ;[

Opublikowano

Też ci polecam Shen'a często nim gram na solo topie, jest aż miło :). Wystarczy dobrze złożyć builda i Shen jest nie do pokonania, a jego E po prostu odmienia losy tf :). Może nie jest aż tak mocny, ale wystarczy warmog + mallet, atma i wtedy Shen już może być zagrożeniem jako 1vs1, jak i w tf'ach.

Jest to tylko moja opinia.

@Edit

Nie bez powodu Shen dostaje bany na rankedach :P.

Opublikowano

Polecam olafa. Dlaczego ? Zagraj ze mną 1v1 to ci pokażę. A tak na serio... Bije na głowę tych 2 co wymieniłeś. Ma slowa z q i możesz nim męczyć innych na lane, jeżeli idziesz w tanka to masz damage za free po włączeniu W, no i skill który zadaje nie uchronne obrażenie E na exhauscie możesz bić z zamkniętymi oczami. A ult... usuwa negatywy, nie możesz dostać stuna,slowa itp. dodatkowo dodaje armor i mr więc olaf 100%.

Opublikowano

Kupilem olafa i skladalem itemy pod takiego AP tanka i chujowo sie gralo.Sprobuje teraz warmor,atma,mallet.Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.Temat do zamknecia.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...