Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Szturmowiec.

Mercunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Warto grać szturmowcem? Ogólnie jest dobry? I drugie pytanko. Jaki zestaw jest dla niego najlepszy? Ten M4A1 czy ten drugi?

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Ja grałem szturmowcem dosłownie chwile (bardzo szybko się nudzi) jeśli juz to shaqi lub karkand ale na oman dalian sie expi nie powiem jak jak dla mnie powinieneś sobie zrobić inzyniera wbic 7lvl i dac w mine podchodzisz pod czołg albo co innego (zostawiasz mine uciekasz)jak cie zabije to nic bo za zabicie siebie nic nie tracisz a +500 jest

Podsumując klasa szturmowca nie jest za dobra do małych map się jeszcze nada ale na szturmowca podobno najwięcej kasy się wydaje (bosty na xp itp) a na inzynierze masz exp jak z bostem ;d !! pozdrawiam

6981b18bffcd4649ca2271c9eb10c431b442985e.png

Opublikowano

@ZULicyPolskiej Szturmowcem masz c4 a 3 takie rozwalają czołg i przy okazji przeżyjesz. A ja gram bez exp boosta i mam już 15 lvl. i nawet jest fajnie tylko już mi się aek znudził i nie chce mi się już grać tą klasą. Pozatym masz nieograniczone ammo więc możesz biegać z shotgunami.

Opublikowano

lol na male mapy szturmek slaby?... widac ze malo grasz w bf... a jesli juz masz enginiera to powinienes wiedziec jak na sharq/basra szturmowcy sobie radza....

shotguny? co maja shotguny do tego tematu? kazdy shotgun ma duzo ammo ... chyba ze z daleka strzelasz to sie nie dziw ze ammo sie skonczy .... :)

YAY

Opublikowano

Szturowiec 4Ever.

C4 na punkcie zakłada w trakcie przejęcia ded....

Wyjebane szybkostzelne bronie, unlimited ammo, hmm co jeszcze ? Odrzuca granaty :D

No nie wiem, dobry zarówno na mapkach z infranty jak i z pojazdami

OndteAw.png
Opublikowano

Czyli warto grać szturmowcem? Nie znudzi mi się szybko? Oczywiście wiem, że na początku będzie trudno. I możesz mi powiedzieć który zestaw lepszy ? Ten z M4 czy M16?

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Szturmowiec jest nawet spoko ale mi się nudzi wolę inżyniera można kombinować z pojazdami ale szturmowiec ma c4 więc jest spoko też może pojazdy rozwalać zestaw ten z m4a1 i bierz do niego aek-971.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...