Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

śmieszna Historyjka

raxar999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno, dawno temu wczoraj, pięcioletnia staruszka, co miała wysokiego syna o niskim wzroście, siedząc na drewnianym kamieniu w słonecznym cieniu, nic nie mówiąc rzekła: "Ale dziś upalny mróz". Tymczasem 2 godziny później przechodziło dwóch policjantów, którzy prowadzili pijanego nieboszczyka. Zaprowadzili go do obory, nakarmili wodą, napili sianem i położyli go spać. Gdy nieboszczyk się ocknął, pobiegł na brzeg jeziora, gdzie stały 3 łódki - jedna cała, drugiej pół, trzeciej wcale nie było. Nieboszczyk wsiadł do trzeciej łódki i popłynął na bezludną wyspę, gdzie mieszkali biali murzyni. Nieboszczyk wsiadł na gruszkę, wstrząsnął pietruszkę, ale spadła cebula. Przychodzi właściciel tego banana i krzyczy: "Panie, złaź z tego kasztana, bo to moja wierzba!" Nieboszczyk pozbierał pomidory i poszedł na rynek sprzedawać ogórki.

Historia ta została napisana przez niewidomego jasnowidza na 134 fałdzie spódniczki dziewczynki, która przed swoimi urodzinami zmarła na katar, trzymając w ręku kwadratowe kółko i bezbarwne pisaki.

Proszę o komentarze xD.

byraxarfortony.jpg
Opublikowano

Pzdro&Pocwicz

Tę chistoryjke se w dupe możesz wsadzic ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
chistoryjke

h*

Firefox pl0x.

@top

Moglibyście w końcu wrzucić jakieś inteligentne żarty...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
Taki mądry sam wrzuć ;p

Po 1. Usuń lepiej avatar. Nie pytaj dlaczego.

Po 2. Po co mam coś wstawiać, skoro już to znam? Przychodzę do tego działu z zamiarem POCZYTANIA nie NAPISANIA.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
h*

Firefox pl0x.

@top

Moglibyście w końcu wrzucić jakieś inteligentne żarty...

Napisałem specjalnie ^ ^,

A ta "historia" wogule mi się nie podobała,

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
Nieboszczyk wsiadł na gruszkę, wstrząsnął pietruszkę, ale spadła cebula. Przychodzi właściciel tego banana i krzyczy: "Panie, złaź z tego kasztana, bo to moja wierzba!" Nieboszczyk pozbierał pomidory i poszedł na rynek sprzedawać ogórki.

ten moment jest super.

wcale go nie przeczytałem a mi się nie podoba.

reszta też jest dobra szczególnie o tym niewidomym:)

DAJ 5 -

TO NIC NIE KOSZTUJE

Opublikowano

znam inna wersję :

W gorącym cieniu na miękkim kamieniu siedziała sobie młoda staruszka

i nic nie mówiąc odezwała się do wysokiego mężczyzny niskiego wzrostu

z dużą brodą bez zarostu : "ah jaki upalny ranek tego lata" a było to zimą

stały tam 3 łodzie : 1 cala 2-giej pół 3-ciej wcale nie było

więc wsiadł do tej 3-ciej i utonął ale dopłynął do bezludnej wyspy gdzie mieszkali

biali murzyni wspiął się na gruszkę zerwał pietruszkę posypała się cebula

aż w końcu przyszedł własciciel tego banana i powiedział ;

"złaź pan z tego kasztana bo to nie moja wierzba" a on dalej łupał wapno

nie wiem która wersja jest oryginalna xD ale macie 2 wersję

nie stawiałem znaków interpunkcyjnych bo mi się nie chciało

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W roku tysiac piecset sto dziewiecset gdy brama florianska byla zamykana na guziki , a drzwi na zasowki w slonecznym cieniu na miekkim kamieniu siedziala 15 letnia staruszka i nic nie mowiac rzecze do wysokiego pana niskiego wzrostu z broda bez zarostu "jestem bezdzietna mam 3 synow ktorzy pracuja w stoczni ; jeden zbudowal caly statek ,drugi pol , a 3 wcale"wiedz weszlismy na ten 3 i pojechalismy na bezludna wyspe na ktorej roilo sie od bialych murzynow wszedlismy na grusze wstrzasnelismy pietrusze i nagle przychodzi wlasciciel tego banana mowi pani zlaz mi z tego kasztana . Wszystko to zostalo zapisane na 155 faldzie spudnicy pieknej dziewicy ktora zmarla rok przed urodzeniem.TO JEST ORGINAL!!!!! zbieram + :D

Opublikowano

Ta historyjka jest już stara, bo rok temu koledzy cały czas ją gadali ale mnie to nadal bawi najbardziej :

stały 3 łódki - jedna cała, drugiej pół, trzeciej wcale nie było. Nieboszczyk wsiadł do trzeciej łódki i popłynął

3 łódki nie było, a on popłynął :D

469811415538581269916.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...