Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seafight Talent Bug

rafal5454

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam w chwil obecnej buga na talenty, nikomu go nie podaje,ale zainteresowanym osobom mogę dorobić trochę talentów jedynie co jest wymagane to posiadanie minimum 5 talentów.

Zbugowane talenty można usunąć robiąc reset talentów.

Jednak zgodnie z OWH Seafight wykorzystywanie bugów jest zabronione,dlatego chcę poinformować że można wyłapać za to bana. I dodaje do tego ja nie ponoszę winy w przypadku jakiś strat względem konta,ponieważ nikogo do tego nie zmuszam tylko osoby zgłaszają się do mnie dobrowolnie.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt ze mną poprzez gg

Moje gg: 12443480

Pozdrawiam

Rafciio

Opublikowano

Informuje:

Z powodu ,że muszę zbyt dużo czasu poświęcić na produkowanie tych talentów i na rozmowy z osobami które chcą bym to zrobił.

Oświadczam ,że teraz nie będę robił tego każdemu. Dziennie będę brał zlecenie od góra 5 osób.

Opublikowano

Jeśli ktoś do mnie pisał na gg a ja nie odpisałem to znaczy,że musi napisać do mnie jeszcze raz bo mnie nie było widocznie na gg a ja nie szukam wiadomości po archiwach.

Opublikowano

Tylko czekać aż bany dostajecie, każde konto z - 1 talentem poleci :) a dzięki takim osobom jak autor tematu takie bugi szybko naprawiają bo się szybko rozchodzą.

Pzdr

Opublikowano

Tylko czekać aż bany dostajecie, każde konto z - 1 talentem poleci :) a dzięki takim osobom jak autor tematu takie bugi szybko naprawiają bo się szybko rozchodzą.

Pzdr

To zależy kto jakie zachowuje bezpieczeństwo,bo jak każdemu robisz tego buga z jednego ip to na pewno wszyscy naraz dostaną bana bo BP też przy sprawdzaniu buga bierze pod uwagę ip ,a ja je zmieniam dla każdego konta więc każdy nie musi dostać bana. Szybko się rozchodzą tego tak też nie można stwierdzić ponieważ znam wiele bugów które znali tylko nie liczni i też to szybko je naprawili, bo to zależy od stopnia trudności buga, A zachowując bugi tylko dla siebie byłby kompletnym egoistą w szczególności że sf teraz zszedł na psy i nie można już praktycznie dojść do czegoś za darmo ,a dużo osób różne bugi stosuje. A wracając do banów napisałem w pierwszym poście ,że jest to nie zgodne z OWH więc każdy kto do mnie pisał/pisze wie czym to może skutkować.

jak ktos chce zebym zrobil talenty to prosze pisac

Pisząc to w temacie w którym jest już coś takiego robionego postępujesz jak zwykły pospolity cham.

Dziękuje wszystkim którzy mi zaufali i którym mogłem pomóc ,ale poprzez chamskie zachowania niektórych userów oświadczam,że:

Już więcej nikomu nie będę bugował talentów, jak chcecie to piszcie do tych co po chamsku się reklamują i piszą w jednym ,że swoich tematów że inni robią to za kasę ,choć oni nie wzięli od nikogo ani złotówki.

A i na koniec dodam coś jeszcze, już na tym forum nie będę zamieszczał swoich propozycji względem bugów. Wszelkiego typu bugi jakie się ukażą w najbliższej przyszłości ,będę pomagał wykonywać ale tylko tym osobą co do mnie pisali na gg wiem kto pisał bo każdej osoby gg mam zapisane i takie osoby mogą się ,że mną kontaktować,ale osoby po za listy moich znajomych się do mnie nie dobiją.

Pozdrawiam

Rafciio

Proszę uprzejmie o zamknięcie tegoż tematu.

Dziękuje :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...