Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie i prośba o doradzenie

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż kupiłem troszeczkę nx i kupiłem L85a1 Mod bo dla mnie super broń kupiłem fajną maskę i teraz mam jeszcze trochę nx kupić broń 2x jakąś fajną czy ubiór jakiś Cq4combat czy jakoś tak :).Proszę o doradzenie dawno nie grałem a zakupiłem teraz nx a szkoda na coś wywalić co jest gruchot :)

Opublikowano

Pewnie, że jest. Graj bez vesta na początku, dopiero po tygodniu dostaniesz Light Vesta na tydzień, po tygodniu gry powinieneś wbić SFC2 i wtedy możesz go kupić za GP. Zobacz sobie wszystko w Shop'ie co dodaje speed'a.

Opublikowano

a powiedz mi to że ludzie są tacy mali i wgl że ciężko ich trafić skaczą itp to co mam robić żeby takim być?

Ogólnie będę miał jakieś 6.4k NX co mogę kupić za ubiór dokładnie proszę nazwę :0

Opublikowano

Heavy vest - tanker vest daje protection do otrzymywania strzałów. Recon vest i light vest dają speeda ale zabierają protection. Proponuje kupować rzeczy na speeda gdyż łatwiej się gra.

Opublikowano

speed speed i jeszcze raz speed

najlepiej abyś miał recon vest i bandamke 15 % + 7 % = 22 % speed + do tego jeszcze jak jesteś babką = TO CO POWIEDZIAŁEŚ MAŁY I SZYBKI :)

Opublikowano

up@

Gościu i czemu spamisz ? wszyscy ci napisali a ty nadal piszesz , idziesz do shopa i pisze co na jaki lv i co ci doda i kup to co tobie się podoba.

2uiyzh2.png
Opublikowano

Light vesta i patriot skull mask lub cyclop bandane ;]

I możesz jeszcze sobie wziąć na tydzien G18 Cobra, bo jest w przecenie, auto pistol który nie raz uratuje ci dupe jak skończy ci się ammo, albo jak gracie CW no bp i bierzesz snipe.

Opublikowano

No zmieniłem na AK47SU bardzo dobrze mi się nią grało a te uniformy coś dają czy nie potrzebne? Pytam ponieważ chcę grać już tak bardziej pro niż wcześniej

Opublikowano

nie, nic nie dają

znaczy wiesz potencjalnie w wojsku dają ci kamuflaż ale myślę, że w ca raczej czego takiego nie ma wiec tylko dla wyglądu

Opublikowano

No zmieniłem na AK47SU bardzo dobrze mi się nią grało a te uniformy coś dają czy nie potrzebne? Pytam ponieważ chcę grać już tak bardziej pro niż wcześniej

Uniform ci nic nie dają prócz wyglądu , spróbuj gietką zagrać.

2uiyzh2.png
Opublikowano

Już fajno mi się gra tylko teraz pytanie mam ogólnie kd 1.33 ale w ogólnych jak zawsze wyświetla mi się 1.00 a tam gdzie był rank zoombie itp tam mam 1.33 co jest jakiś bug?

Opublikowano

Kiedyś jak grałem miałem kd np 1.00 i był on wyświetlany pod nickiem jaki w statach teraz jak pogram kilka rund mam np kd 2.50 po wyjśćiu z gry znowu 1.00 o to mi chodzi

Opublikowano

2up Ci wytłumaczył (no może tak nie do końca, bo już chyba mu się nie chce tłumaczyć tego 100 osobom). Zwykłe kd Ci się nie nabije więc póki co, nie ma sensu grać na ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...