Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hack Kamarun metin 2 Global

Yelloff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, ściągnąłem z tego forum bardzo dawno temu około 1 rok temu, hacka na metin 2 pl, który działa tak że stoi się w miejscu i samo dmg leci bez odpychania. Pamiętam że musiałem podmieniać pliki PC i uruchamiam grę z innej ikony, i żeby uruchomić z tej ikony trzeba wpisać hasło ktore właśnie jest kamarun.

To był taki opis hacka ponieważ niewiem jak się nazywa.

A problem mam taki że jak zawsze wszystko było cacy to teraz mnie wylogowywuje nawet jak nic nie robie średnio co 4-5 minut . Pomocy, co mogę z tym zrobić !?

Opublikowano

Gram bez moda, normalny klient, uruchamiam przez inny plik, bez waithacka.

A nie chce za bardzo grać na innych hackach, bo nie potrzebuje dmg x3, itp. mi wystarczy że to bije bez odpychania i szybciej.

Opublikowano

Mam problem, ściągnąłem z tego forum bardzo dawno temu około 1 rok temu, hacka na metin 2 pl, który działa tak że stoi się w miejscu i samo dmg leci bez odpychania. Pamiętam że musiałem podmieniać pliki PC i uruchamiam grę z innej ikony, i żeby uruchomić z tej ikony trzeba wpisać hasło ktore właśnie jest kamarun.

To był taki opis hacka ponieważ niewiem jak się nazywa.

A problem mam taki że jak zawsze wszystko było cacy to teraz mnie wylogowywuje nawet jak nic nie robie średnio co 4-5 minut . Pomocy, co mogę z tym zrobić !?

właśnie... około rok temu , myślisz że od tego czasu team metin2.pl się nie zabezpieczył przed tego typu haxami? ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Gdyby się zabezpieczył to miałbym bana, wiesz ? Gram już z rok i nie robiłem żadnych obejść na hs, żadnych shitów itp. i nie mam bana dalej, więc wiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...