Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nie będzie ściemy ?

Lunner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na oku pewne aukcje z kontami BF3 - raczej ruskie, ale jest jakaś tam instrukcja :P

http://allegro.pl/battlefield-3-origin-automat-24-7-klucz-i2616590017.html

http://allegro.pl/battlefield-3-pc-automat-24-7-origin-i2611539458.html

Warto dopłacić te kilka złotych to tej drugiej aukcji ? W końcu pieniądz to pieniądz ;d.

I jeden i drugi koleś mają porządne profile, mało negatywów, ale czy nie będzie żadnych problemów np. ze zmianą nicku, banami przez ruskie pochodzenie ?

Opublikowano

Mój znajomy dostał bana na bf3 za używanie ruskie klucza w polsce (No cheats). Ze zmianą nicku problemu mieć nie bedziesz. Co do Allegrowiczow. Mogą mieć tylko takie komentarze tylko dlatego ponieważ ci którzy od nich kupują boją się Dać negatyw bo np. On z jednym naegatywem będzie miał 99,9%pozytywów a ty dzięki niemu 90%pozytywów. Ja mam bf3 z origin wolałem nie ryzykować

Opublikowano

No właśnie różne rzeczy słyszę na temat tych ruskich kluczy, a ten drugi niby Polski ?!

Jak by mi koleś wstawił negatywa, kod by został zbanowany bez uprzedzenia o Jego pochodzeniu, to piszę do allegro :P

Opublikowano
Mój znajomy dostał bana na bf3

Znajomy znajomego znajomego.

Nie będziesz miał żadnych problemów z RU kluczem, plotki o banach zawsze będą i póki co nikt mi nie udowodnił, że dostał bana za domniemaną blokadę regionalną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...