Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE O KUPNO SAMOCHODU]

BanuaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc streszczając, mam 2 miliony gotówki ($) I chciałbym kupić jakiś konkretny samochód. Który jest najlepszy za gotówkę? :- )

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź :), a jeśli można poprosić to co więcej wyciąga? Lexus LFA czy Lambo Murcielago?

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź :), a jeśli można poprosić to co więcej wyciąga? Lexus LFA czy Lambo Murcielago?

na dłuższa odległosc LFA na krótsza murcie bo na dobre impulsy na stracie poza tym ten lexus ma lepsze prowadzenie
Opublikowano

na dłuższa odległosc LFA na krótsza murcie bo na dobre impulsy na stracie poza tym ten lexus ma lepsze prowadzenie

Rozumiem, więc raczej na razie kupię sobie Lexus'a, a ponieważ zawsze chciałem mieć Murcielago to kupię sobie później. Akurat bardzo jestem leniwy i po prostu nie chce mi się sprawdzać ile kosztuje ten Lexus, to czy mógłbym poprosić o cenę ?

Opublikowano

Polecam porshe 959, albo murcielago lp640. Naprawde sa lepsze niz wszystkie inne za gotowke w grze. Zreszta sprawdz sobie sam :), lfa ci sie znudzi po tygodniu. Pozdrawiam i naprawde polecam PORSHE 959. To stary model ale warty uwagi. Naprawde.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Polecam porshe 959, albo murcielago lp640. Naprawde sa lepsze niz wszystkie inne za gotowke w grze. Zreszta sprawdz sobie sam :), lfa ci sie znudzi po tygodniu. Pozdrawiam i naprawde polecam PORSHE 959. To stary model ale warty uwagi. Naprawde.

Hmm, a które ma lepszą zwrotność, chodzi mi o zakręty, które najlepiej z tych trzech skręca? porshe, murcielago czy lexus?

Opublikowano

Hmm, a które ma lepszą zwrotność, chodzi mi o zakręty, które najlepiej z tych trzech skręca? porshe, murcielago czy lexus?

Najlepiej skreca lexus, sam go mialem i sprzedalem. Dlatego polecam 959. ALbo Murcielago

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

mam murcie i LFA według mnie lepiej lexus murcia dla mnie jest posterwona troche ale wiekszej róznicy w tym nie ma a porszaków to mam, ale tych za bosty
Opublikowano

Skrętność? Zdecydowanie porshe 959. Łatwy w ogarnięciu nawet przy dużych prędkościach.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

według mnie porshe bo ma napęd 4x4

i trzyma sie drogi jak na szynach

A Porshe w jakiej jest cenie?

Opublikowano

@UP

Za gotówke w grze nie za speedboost :)

A co do tematu to chyba porsche 959 będzie najlepszym rozwiązaniem bo zapiernicza, a sterowność świetna :D

Opublikowano

Sam posiadam Lexusa LFA, powiem krótko samochód jest PRO...

mało które murci mnie dogania, a co dopiero mówić o wyprzedzaniu...

jedynie kiedy lexus ma problem z murci to na starcie, kiedy murci startuje

z impulsem, wtedy leci jak rakieta, ale po 10-15s jesteśmy już z przodu i tak

do końca wyścigu :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

wez astona potem powiem ci jakie czesci wsadzic i bedziesz wygrywal wiekszosc wyscigow

Dzięki, ale nie chcę astona, mam już Lexusa LFA, a po za tym kupuję sobie teraz Porshe 959 :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...