Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Za co mam bana?

Asanroth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość sprawdzenia za co dostałem bana?

Z gier nie wychodziłem (no chyba, że crashe gry ale to nie moja wina)

I czy jest mozliwosc odwolanie się od niego?

Opublikowano

Sprawdzales e-mail?

Witaj, 

Dzialania z twojego konta naruszaja Warunki uzytkowania League of Legends. Mozesz przejrzec je na
http://eu.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse

Z powodu tego naruszenia, twoje konto League of Legends zostalo zawieszone do Sun Sep 16 18:31:02 PDT 2012.

Jesli masz jakies pytania, skontaktuj sie z [email protected].

Z wyrazami szacunku,
Obsluga Klienta Riot Games

Opublikowano

Tygodniowy ban, czyli to już któryś z kolei. Pewnie za "crash gry". Przy takim natężeniu banów, już za 1 leava dostajesz kolejnego.

No własnie ja nie wiem za co ten ban o.O. Czy za crashe czy za wyzywanie graczy ^^ Jak za wyzywanie to rozumiem, ale za crashe? Toż to ich błędy! Za każdym razem mialem "Czy wysłać" i głupi klikałem nie wysyłaj...

Opublikowano

Nie ich tylko twoje.

Gra ci crashuje np. 10 razy w ciągu dnia to ban murowany.

Wyzywania itd. podobnie.

Nie trzeba aż 10 crashy żeby dostać bana, ja już 2 raz z rzędu dostaje tygodniowego bana za 1 crash.

Opublikowano

Nie ich tylko twoje.

Gra ci crashuje np. 10 razy w ciągu dnia to ban murowany.

Wyzywania itd. podobnie.

Da się jakoś odwołać od bana?

Opublikowano

Da się jakoś odwołać od bana?

Chcesz się odwołać od słusznego bana*? Szkoda czasu, odpiszą Ci że zostałeś zbanowany zgodnie z Trybunałem.

Opublikowano

Niestety wedlug mnie ta gra jest troche pojeb****, te bany za wyjscie to sposob na dzieciaki, zeby dluzej siedzialy. Ja rozumiem ze nie powinno sie wychodzic. ALE BEZ PRZESADY ZEBY BANY DAWAC!!! Przeciez to chore ;/ Jak sie wychodzi to aut. sie powinien bot jakis mocny dodac czy cos w tym stylu, a graczowi ktory wyszedl kase zabrac albo exp ale nie BAN ;/

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ban jest jak najbardziej słuszny. Jak nie masz pewności czy nie będziesz musiał iść to nawet nie bierz się za granie bo leave tylko psuje reszcie gre.

Opublikowano

nie dostaniesz bana jak dostaniesz crasha i znowu wejdziesz do gry tak ostatnio mialem kompa mi wywalilo wlaczylem weszlem i lajt zadnego ostrzerzenia ani nic

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Niestety wedlug mnie ta gra jest troche pojeb****, te bany za wyjscie to sposob na dzieciaki, zeby dluzej siedzialy. Ja rozumiem ze nie powinno sie wychodzic. ALE BEZ PRZESADY ZEBY BANY DAWAC!!! Przeciez to chore ;/ Jak sie wychodzi to aut. sie powinien bot jakis mocny dodac czy cos w tym stylu, a graczowi ktory wyszedl kase zabrac albo exp ale nie BAN ;/

Taa, teraz tak gadasz, wbijesz 30 lvl, to będziesz hejtować ,że gnijesz w elo hell przez leaverów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...