Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ile kosztuje] Wk +11 80-99 j

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie wk się opłaca, jednak polecam ci napisać do tego posiadacza i z nim jeszcze targować : że job za niski, staty dupne. Moim zdaniem spokojnie do 35 możesz zbić czyli zaoszczędzisz na elik

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Właśnie z tym sprzedawcą już zanim napisałem temat się próbowałem targować. Problem w tym że jest nieugięty i nie daje się przekonać że nie mam dużo kasy i że trochę lipna ta karta.

W każdym razie już go kupiłem. Następna oferta jest trochę droższa( jakieś ponad 1kk) więc chyba na eliksir mi starczy.

1. Jeśli ktoś doradziłby jak rozdac punkty( ile ich? zsumuj sobie te które podałem).

2. Jesli ktoś ma krzak norm do 60 lvl na sprzedaż oraz dywan, niech napisze na pw.

Opublikowano

a pod co chcesz build?pvp, lod itd

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

Jak pod PVP , to build w sam raz. Jeżeli do lod to taki sobie (pasowało by dać trochę w element).

A jeżeli glaca to w sumie też dobry :D

Pomogłem? Liczę na +

Opublikowano

build który posiadasz jest uniwersalny czyli taki jaki ci polecam zostawić.

LoD - 10/0/full ( ele ) / 20 ( hp )

PvP - full / 0 / 0 / 20-30

jigorus.png

By Harukimisu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...