Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę grać ;/

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Gdy wchodzę na battleloga to gdy wybieram serwer i klikam już JOIN SERWER to nic się nie dzieje. Nawet gdy chcę zaznaczyć w opcjach aby np: serwer z 64 osobami to nie mogę bo mi nie zaznacza ;/ wiecie może czemu tak jest ?

Za pomoc daje 5 i like :)

A właśnie miałem kupować walke w zwarciu- close quarters combat a tutaj nie miła niespodzianka ;/

Opublikowano

Gdzie ją pobrać :D mam google chrome i jak klikam w join serwer to mi się strona odświeża ;/

Nawet na stronie głównej nie pokazuje jaki mam lvl ;/ :(

I zawsze koło serwerów miałem pokazany jego ping a teraz zamiast pingu jest - dlaczego ? Hacków nigdy to tej gry nawet nie pobierałem ;/

Opublikowano

ok tylko na yt też mi się wszystko poprzestawiało a wolę korzystać z google chrome do bf3 to nie robi mi to różnicy ale do innych rzeczy to jest różnica. Może mam coś zaaktualizować ?

Opublikowano

@Refresh

Powie w końcu ktoś co mam zrobić ? na yt mi się wszystko poprzestawiało i tak jak w temacie bf3 na google chrome się nie włącza ;/ Ale na firefoxie już się włącza.

To pomóż ktoś proszę :)

Napiszę post pod postem ponieważ nikt nie pisze a wiem że parę osób które potrafią pomóc chyba nie widzą tematu <_< A na pw nie piszę bo ostatnio napisałem do znanego moderatora Battlefield 3 i nie odpisał inni też nie ospisują ;/

Jave mam zaaktualizowaną i Flash player jest włączony filmy na yt mogę oglądać ale się wogle mi na yt struktura przestawiła i nie mogę dać np aby pokazało mi filmy moich subskrybentów a nie ich komentarze i nadal w BF3 nie mogę grać bo gdy klikam Join Serwer to mi się tylko strona odświeża ani nie mogę ustawić np serwery na 64 osób i nie widzę pingu serwerów ani lvl na stronie głównej ;/ i przeglądarkę mam zaaktualizowaną.

Bardzo proszę o pomoc.

Wynagrodzę like limitem i 5 na kanał :)

Opublikowano

Jeżeli o mnie chodzi to najwyraźniej Twoja wiadomość gdzieś mi umknęła, za co serdecznie przepraszam.

Problem leży w chrome, najprostszym rozwiązaniem jest re-install przeglądarki. Jeżeli masz jakieś ważne zakładki to przeżuć je tymczasowo do Firefoxa.

Opublikowano

Nie ma problemu. Po usunięciu przeglądarki pamiętaj aby pozbyć się także folderu chrome z program files oraz przeczyścić rejestr za pomocą Ccleaner.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...