Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] jak odblokować zaliczenie misji

bronek13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak w temacie mamy te misje z infect i zabijaniem lecz nie mam ich od wielu miesięcy od początku co zrobić bym zobaczył je i mógł bym je wykonywać i zaliczać. chodzi mi oto ze np mam zabić 3 zainfekowanych lub ft 4000 killi proszę o pomoc a i nie pisać żeby przeinstalować na inna partycje bo to nie działa

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

?

Jeśli Ci chodzi o to, żeby było "infect xxx humans" czy coś to joby są na czas (20min 40min 60min)...czasem zmienią ale dość rzadko.

A jeśli chodzi Ci o to, że nie możesz znaleźć jobów, to masz tam na dole w lewym rogu kółko klikasz i tam masz Job i tam je aktywujesz.

Opublikowano

nie to chodzi mi ze podczas gry pokazuje się np. wyeliminuj 3 zainfekowanych ok zrobiłem dostaje dodatkowy exp i gp z tego lecz w zakładce achevements nie widzę nic pusto

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie to chodzi mi ze podczas gry pokazuje się np. wyeliminuj 3 zainfekowanych ok zrobiłem dostaje dodatkowy exp i gp z tego lecz w zakładce achevements nie widzę nic pusto

Czyli nie joby, a medale? Medale zbugowali zaraz po evencie z medalami i nadal nie naprawili.

Opublikowano

Po prostu masz pecha i ci sie nie losują po co ci one ? 30 gp i expa wiecej nie ma nad czym się smucić a jak ci tak zależy już strasznie do do nexona napisz...

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...