Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie znajde DH na Polskiego globala ?

DonMati3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko ze nie tak ze ci sprzatnie dropa tylko byle gówno ma bo samemu trzeba zbierac bo inaczej pisze ze nie twoj drop zalowy ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

zainstalowałem sobie kamer moda i nawet ręcznie próbując podnieść czyiść drop to się nie da ...

Wyświetla się informacja iż drop nie należy domnie więc go podnieść nie mogę ....

Więc chyba jednak nie działa ...

Opublikowano

zainstalowałem sobie kamer moda i nawet ręcznie próbując podnieść czyiść drop to się nie da ...

Wyświetla się informacja iż drop nie należy domnie więc go podnieść nie mogę ....

Więc chyba jednak nie działa ...

Dzieje się tak, ponieważ nie wystaczy kliknąć "ON" i już działa... Tutaj masz lekturkę, którą wysyłałem już innemu.

Włączasz 2 metki . Zakładasz 1 postać na 1 koncie , 2 na 2 koncie. Następnie logujesz się do gry zapraszasz 1 postacią 2 postać do pt. Poźniej tą postacią co zaprosiłeś 2 postać logasz. Włączasz opcję drophacka. I ta dam możesz kraść. Powiem Ci, że najlepiej jak zobaczysz, że ktoś bije metka zabij się przez jakiegoś stworka niedaleko metka i powstań na ghoście i szybko podleć po drop na sh. Tylko musisz sam zbieram bo AP'up nie współpracuje z dh, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...