Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Aimbot

SebeXTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zeas Hook V2 jest działającym cheatem. Jest to multicheat. Tzn. ma ESP, Aimbota, Radar, usuwanie dymu, mgły drzew itp. :)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Zeas Hook V2 jest działającym cheatem. Jest to multicheat. Tzn. ma ESP, Aimbota, Radar, usuwanie dymu, mgły drzew itp. :)

hmmm teraz żeś mnie zaskoczył :) uzywam tego wynalazku ale że można usuwać drzewa , dymy itp nie wiedziałem :)

ok bedziem testować dalej.

:P

x

Opublikowano

link? pLZ
Opublikowano

link? pLZ

xxx

Proszę. Musisz się zarejestrować ;)

Jeśli nie można podawać linków do innych forów to przepraszam.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

niewykrywalny może tak ale jak ktoś zrobi ss jak z 1 końca mapki dedasz gościa na 2 końcu mapki z m9 to nie sztuka wysłać do supportu :)

graj utrzciwie to bana nie załapiesz ^^

YAY

Opublikowano

Wykrywa 9 wirusow.

Ja go stąd pobrałem mi Kaspersky nic nie wykrywa

Opublikowano

@UP

masz racje:) mogłeś to bardziej rozpisać ale dobra...

to jest niestetty forum o cheatach .... wiec tu takie tematy mogą powstawać .... a ci co używają aimbotów to raczej wiedzą że są chujami którzy grać nie umią ....

tylko w bf4 brakowało cheatowców ...... to straszne że nawet do tej gry skurwiele się czepiają :/

YAY

Opublikowano

Wiem że odkop, ale....

STaram się grać uczciwie, ale chciałem kolegę trolować :D

skrillexh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...