Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem End For Stream

Dev999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zauwazylem problem , znaczy juz od wczoraj ale chcialem troche odczekac . Otoz wywalila mnie z pewnego serwera , chcialem na niego wejsc ponownie a wyskakuje wlasnie to info " Communication error , a jak chce wejsc na serwer wyskakuje End For stream " oczekalem 1 dzien ale nadal nic . Prosze mi powiedziec jak to naprawic .

Bedzie + .

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Najprawdopodobniej twoja wersja minecraft'a nie zgadza się z wersją serwera.

Zaleciłbym też przeinstalowanie javy

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

@UP

Gdyby była nie ta wersja to by się pokazywało Oudated Client czy coś takiego.

A to jest chyba jakiś błąd Twojego internetu lub serwer zwyczajnie nie działa ale pokazuje, że jest ON (jest taki crash).

Opublikowano

Może pisać, że są ludzie, ale to mogą być np. zbugowane plugin na boty, dzięki ( między inymi ) padł server NoLif'a sg ponieważ każdy kto wbił na server, pozostawiał po sobie bota, którego nie dało się ani kicknąć, ani usunąć, pozostawało usunąć plugin. ( Wiem, bo mam kolege w administacji NoLif'a :D )

Opublikowano

Niee , ludzie graja bo pisze z kolega ... Nie wiem co jest tylko na tym serwie sie tak dzieje . ( juz od 3 dni )

95960480783902571221.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...