Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Masz Błąd łączenia Chociaż Wszystko...

Zanoxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema rozwiązałem problem tego właśnie błędu nie tkwi on w naszym serwie lecz w naszym chińskim launcherze a więc trzeba zrobić spolszczenie i będzie wszystko dobrze ja właśnie tak miałem

940messi.png
Opublikowano

Kompletna bzdzura i skasuj dopisek [tut] bo to nie zaden poradnik . Chinski launcher dobrze dziala kazdemu co potrafi zakladac serwer. jestem pewien ,ze w mc.txt nawet nie ustawiles ip i nie zapisales ;].

Opublikowano

Możliwe, że zapisał tylko czasami, a zazwyczaj za pierwszym razem jak uruchamiasz chińskiego launchera wyskakuje jakiś bład, trzeba wtedy wyłaczyć launchera i właczyć od nowa, jeśli znowu wyskoczy ten bład to znowu go wyłączamy... Tzn. że nie może wyskoczyć Nam ten bład :D

@Sygna Pana Zagłady

To niby jego dowód, że ma licencje? Jak on to wstawił to prawdziwy neo kid :P Google Translator wklejony do WordPada -,-"

Modna sygnatura.

Opublikowano

to jak możesz wytłumaczyć to że na spolszczeniu mi chodzi wszystko spoko a na chińskim mam błąd łączenia ?? a w mc.txt sprawdzałem setki razy

@up mi ten błąd nie wyskakiwał

940messi.png
Opublikowano

A czytales post Sqnera ?? On ma racje ten blad blokuje wpisywanie twojego ip do mc.exe i wtedy odpala launcher z nieustawionym ip i masz blad polaczenia. jesli uruchamiasz chinski to nie moze byc blad w tym launcherze sury!. Musisz miec 4 pliki (mc.dll,mc.exe,mc.txt i ten sura launcher). Klient chinski nie moze byc NEWLONGJU i METIN35 ;].

Opublikowano

wiem o tym że nie może być tamto ja mam chyba 23hx klienta albo longjuyt2 i mam te wszystkie pliki i błędu nie miałem

940messi.png
Opublikowano

longjuyt2... nie moze byc. penwie masz longju ...

Musisz miec inne oprocz longjuyt2(metin35) , newlongju.

polecam pobrac stad w dziale download klienta 505mb.

www.zzyt2.com

Opublikowano

To napewno źle wpisałeś IP... Bo Twoja wersja jest po prostu NO REAL ^^ Jeśli to Twój serwer to w mc.txt musi być końcówka 100, jeśli kogoś innego musi być normalna końcówka... Tego jednak nie jestem pewien :D

@PanZagłady

Ja mam clienta Metin35 (tzn. to było jeszcze longjuyt2) i śmiga :D

@Down

Może patchowanego :D NewLongju miało patcha ;)

Modna sygnatura.

Opublikowano

Miałeś tak bo miałeś "niepathowanego" NewLongju... po prostu używajcie innej podstawki niż NL i będzie śmigać.

Popieram @PanaZagłady, skasuj [tut].

Opublikowano

już mi chodzi na chińskim skasowałem i na nowo wypakowałem chińskiego a longjuyt2 może być skoro mi tera już chodzi proszę modka o wywalenie tematu ale jak ktoś miał tak jak ja to niech na nowo wypakuje

940messi.png
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...