Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Numer Seryjny Windows XP

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem z numerem seryjnym windows XP chodzi o to że gdy chce przeinstalować windowsa prosi mnie o numer seryjny. Dobra podaje wszystko pięknie tak samo jak jest na płytce a tu Bam ! pisze mi

Numer Seryjny jest nie prawidłowy.Proszę sprawdzić numer seryjny i wpisać go ponownie
dobra myślałem że źle wpisałem więc przepisałem starannie ale dalej nie wchodzi nie wiem dlaczego. Próbowałem około 4-5 razy i dalej nie wchodzi nie wiem dlaczego wcześniej gdy zmieniał z Visty na XP to komputerowiec mi przeinstalował i użył właśnie tego kodu i mu działało ?. Proszę was o pomoc za pomoc oczywiście karmie lajkami.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Nie nie jest

PS. Czy mogę tutaj wam podać ten numer seryjny czy będę narażony że ktoś mi go zajebie itd ? :D

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Nie nie jest

PS. Czy mogę tutaj wam podać ten numer seryjny czy będę narażony że ktoś mi go zajebie itd ? :D

Nom możesz go dać. Chętnie sobie przywłaszczę.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Nom możesz go dać. Chętnie sobie przywłaszczę.

A to lepiej nie daje :D

@TOP

Sprawdzałem własnie jedna cyferka końcowa jest trochę dziwnie zapisana. Próbowałem już wszystkiego jest w coś podobne do D ale nie działa O/0 też nie.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

A robiłeś formataa?

No właśnie próbuje robić teraz formata ale ten numer seryjny jest niby nie prawidłowy -.-

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Numer seryjny musi być prawidłowy. Źle go wpisujesz i tyle. Sprawdź czy nie mylisz 0 z O, P z R, B z 8.

Sam miałem taki problem tydzień temu ale gdy przepisałem sobie nr na kartkę i sprawdziłem jaki wpisuje okazało się że robię mały błąd :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

jak widać nie masz legalnego skoro zapisany na kartce numer.

zawsze jest na nalepce i należy tylko tego używać wraz z odpowiednia wersją windowsa

pewnie numer home wpisujesz do profa albo vicecersa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...