Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Paradise - Najlepszy serwer RPG w Polsce! [Sklepy NPC][Modyfikacje][Własny Launcher][Non-Premium][No-WL]

KapiszU

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? prezentacja?

• Tak
      17
    • Nie
      7
  2. 2. Czy zagrasz na naszym serwerze?

• Napewno!
      14
    • Nie
      5
    • Nie wiem
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rekrutacja na czas Teraźniejszy:

Administrator : ON

Moderator : ON

Technik: ON

Jeżeli chodzi o forum to muszę wykupić na 1 miesiąc

Potem tylko prace

:)

wlasciciel.png

Opublikowano

Prezentacja klasyczna, może zbyt.

Dodałbym parę screenów z mapy, jeżeli została zbudowana.

Podobają mi się sygnatury rang, "niechaotyczne", schludne, co tu dużo pisać.

Na serwer na pewno wejdę, widzę że nieźle się prezentuje.

Jeżeli będziesz robił zmiany w opisie, jakaś grafika czy coś, chętnie pomogę, gg: 36359337

Nawet mogę nakręcić filmik, lub doradzić co dodać do niego : )

Błędy:

"Rycerz", dzięki której będzemy mogli tworzyć

Od teraz toczą zacikłą wojne.

rycerza, oraz może tworzyc

Nastepne miano nosi nazwe "Lord"

Poprawnie

"będziemy"

"zaciekłą"

"wojnę"

"tworzyć"

"następne"

Czemu chcę abyś popełnił błędy?

Bo widzę że nie jesteś dyslektykiem, dzieckiem. (Tak na poboczu, nie mam nic do dzieci, po prostu widzę że On ma więcej lat ... )

A niektórzy sprawdzają pisownie i po tym oceniają serwer -,-, znam wielu takich -,-.

Opublikowano

Zagram na sto procent ale czy będą pluginy jak 'MCMMO i Heroes' ??

Nawet bez nich gram :D .

Serwer będzie miał napewno przyszłość ! Vip'y posypią się odrazu po starcie .

Wojny mam nadzieje że to będzie że np. co 2/3 dni i że król razem z nami jest na wojnie a nie , atakujemy pojedynczo we 2 itp .

Że będą miejsca wyznaczone na armaty (z TNT) żeby mury rozwalac i np. wchodzic żeby drabiny ustawiac przed murami i wchodzić

jak by się dało zrobić takie coś w launcherze to to by bylo bosskie , wróg by nie wiedział z której strony nastąpi atak czy od tylu czy od przodu a może spod ziemi ! Przynajmniej pare miejsc na zrobienie 'włamu' ;d .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Prezentacja klasyczna, może zbyt.

Dodałbym parę screenów z mapy, jeżeli została zbudowana.

Podobają mi się sygnatury rang, "niechaotyczne", schludne, co tu dużo pisać.

Na serwer na pewno wejdę, widzę że nieźle się prezentuje.

Jeżeli będziesz robił zmiany w opisie, jakaś grafika czy coś, chętnie pomogę, gg: 36359337

Nawet mogę nakręcić filmik, lub doradzić co dodać do niego : )

Błędy:

Poprawnie

"będziemy"

"zaciekłą"

"wojnę"

"tworzyć"

"następne"

Czemu chcę abyś popełnił błędy?

Bo widzę że nie jesteś dyslektykiem, dzieckiem. (Tak na poboczu, nie mam nic do dzieci, po prostu widzę że On ma więcej lat ... )

A niektórzy sprawdzają pisownie i po tym oceniają serwer -,-, znam wielu takich -,-.

Prezentacja się rozbuduje kiedy będziemy mieli mapkę razem z Launcherem i Modami.

Filmik nakręce. A no prezentacja troszke słaba no wiadomo że może 4 obrazku tu są D:

Zagram na sto procent ale czy będą pluginy jak 'MCMMO i Heroes' ??

Nawet bez nich gram :D .

Serwer będzie miał napewno przyszłość ! Vip'y posypią się odrazu po starcie .

Wojny mam nadzieje że to będzie że np. co 2/3 dni i że król razem z nami jest na wojnie a nie , atakujemy pojedynczo we 2 itp .

Że będą miejsca wyznaczone na armaty (z TNT) żeby mury rozwalac i np. wchodzic żeby drabiny ustawiac przed murami i wchodzić

jak by się dało zrobić takie coś w launcherze to to by bylo bosskie , wróg by nie wiedział z której strony nastąpi atak czy od tylu czy od przodu a może spod ziemi ! Przynajmniej pare miejsc na zrobienie 'włamu' ;d .

Będą Modyfikacje na nowe Bronie , Zbroje , Owoce , Warzywa , Na Latające Dywany i inne rzeczy . Naprawdę serwer będzie dobry. I mam nadzieje że VIP'y posypią się po starcie bo VIP może dużo i kosztuje mało ok 4-5 zł

wlasciciel.png

Opublikowano

Prezentacja się rozbuduje kiedy będziemy mieli mapkę razem z Launcherem i Modami.

Filmik nakręce. A no prezentacja troszke słaba no wiadomo że może 4 obrazku tu są D:

Będą Modyfikacje na nowe Bronie , Zbroje , Owoce , Warzywa , Na Latające Dywany i inne rzeczy . Naprawdę serwer będzie dobry. I mam nadzieje że VIP'y posypią się po starcie bo VIP może dużo i kosztuje mało ok 4-5 zł

E tam jak VIP 4,5 zl to kupuje :> jak będzie miał dobre rzeczy :P .

Już nawet 2 kolegów zaprosiłem dziś zaprosze 3 :> .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Dlaczego wszystkie serwery RPG opisują się jako "Najlepszy serwer RPG w Polsce" teraz mam dziwny wybór pomiędzy nimi bo wszystkie są najlepsze więc jak mam teraz wybierać? xD

Opublikowano

I gitara :D a jakę bęndo planowane modyfikacje ?

Modyfikacje Planowane jutro napisze :D

a kiedy wgl start?;p

Start zaznaczamy na za 1 tydzień :D Bedzie wszystko napisane 3 dni przed startem :D

Dlaczego wszystkie serwery RPG opisują się jako "Najlepszy serwer RPG w Polsce" teraz mam dziwny wybór pomiędzy nimi bo wszystkie są najlepsze więc jak mam teraz wybierać? xD

Ten serwer będzie najlepszy gdyż jest Ogarnięta Administracja wraz z launcherem i super Modami Które podam.

Wszystkie Opisane Najlepszy itp, a wychodzą na najgorsze..

Ten Serwer jest inny taki magiczny i najlepszy . Tutaj wiecie kiedy start :D ok za 1 tydz

wlasciciel.png

Opublikowano

UWAGA :

forum zakupione.... ( bez domeny .pl , gdyż nie sprawdziliśmy i wychodzi na to , że strona paradise.pl już jest przepraszamy :) )

co do forum to domene zamówimy może .eu lub .com

forum ukończone w 45%

strona ukończona w 0%

mapa ukończona w 35%

silnik gotowy w 98%

ts gotowy w 100%

pliki gotowe w 20%

więc wszystko idzie w góre :)

nowa prezentacja naszego serwera ukaże się w tym temacie już dzisiaj ! Będzie dużo lepsza i mam nadzieje , że przyciągnie wiele osób :)

pilnie poszukiwany technik !

więcej na gg : 35871092

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

mody będą jakie ? podam jutro :D

forum ukończone w 47%

strona ukończona w 5%

mapa ukończona w 37%

silnik gotowy w 99%

ts gotowy w 100%

pliki gotowe w 60%

2685090323.png

Opublikowano

przepraszam , że się nowa prezka nie pojawiła wczoraj na mpc ... lecz to dlatego , że administracja forum tej nie usuneła

2685090323.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...