Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Włamanie na serwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciągle nam się włamują na serwa jak ? Przecież mamy zabezpieczenia a hasło adminów nikt nie zna. JAK WŁAMAĆ SIĘ NA TAKI SERWER ? JAK MI SIĘ WŁAMUJĄ TO JA INNYM. Pomocy

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To nic nie wnosi. Proszę o inne wypowiedzi

@edit

miałem plugin XAUTH więc jak przez ten plugin włamać się na konto administratora?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Napisał bym ale Nie Powiem ci dlatego że przez takich jak ty Inni Ludzie się załamują bo Kilka dni siedzą na Pluginach i je ustawiają i jakieś dziecko wchodzi i im to psuje to że inni tak robią to już ich wina oczywiścię można to zabezbieczyć w Każdym pluginie

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Wiesz co znaczy hejter? Cytat z Miejskiego Slangu:

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady.

Nie mam pojęcia jak się "włamują" ale być może któryś z adminów wam niszczy serwa, albo udostępnił hasła np. swojemu bratu.

Game Over

Opublikowano

Robią tak:

Jak masz np. konto admina mieciu0077 to logują się jako np. //mieciu0077 i wtedy się rejestrują jak nowy gracz, ale permissions mają admina

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Właśnie oto mi nie chodzi bo na kazdym serwie to jest zablokowane nawet na moim. Jak włamać się przez te xauth?

To jest forum o cheatach,bugach

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam ten sam problem ;< Najlepiej, gdybyś mógł podać all pluginy Twoje i ktoś by mógł pomóc.

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

AuthMe Oraz xAuth Posiadają tego samego Buga Można się Podszyć Pod Op/Admina ...

Chyba Tej Metody Nikt nie zna Przynajmniej Tak myslę :D

Gdy bym o niej powiedział usuneli by Bugi I Była by ku*a Ale też fala Zniszczonych serwerów ...

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano
Chyba Tej Metody Nikt nie zna Przynajmniej Tak myslę :D

Mylisz się. Na dev.bukkit każdy o tym wie.

Co do tematu, wgraj zaktualizowaną wersje authme czy xauth, one już nie posiadają żadnych bugów.

Znajdziesz je, tak jak inne pluginy na bukkit.org

Co do wielkich znawców włamywania się - Nic o tym nie wiecie, wasze sposoby które oglądaliście na youtube

są tak samo żałosne jak wasze chwalenie się umiejętnością włamywania

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Jest kilka sposobów na włamanie na serwer.

Np. jak jest słabo skonfigurowany plugin xAuth to można się włamać przez dopisanie do nicku administratora // np. //JJayJoker...

Istnieje też coś takiego jak OPHack ale to jest jakieś dziwne...:P

Opublikowano

Jest kilka sposobów na włamanie na serwer.

Np. jak jest słabo skonfigurowany plugin xAuth to można się włamać przez dopisanie do nicku administratora // np. //JJayJoker...

Istnieje też coś takiego jak OPHack ale to jest jakieś dziwne... :P

Pisałem o tym wyżej ;)

Autor tematu chyba tego nie zauważył :)

1351969276-U240495.png

Opublikowano

xAuth posiada wiele bugów, zainstaluj AuthMe.

Dodatkowo możesz zainstalować - JSONAPI oraz AntiCheat, ten pierwszy jest bardzo ważny w atakach przez WWW, przykładowo boty spamujące których nie da się zbanować.

Opublikowano

Dołączam się do tematu.

Jak sie przed tym ustrzec ?.

Ps. Jak sie robi tego buga,? jak zauważyliście to jest forum cheaty,boty,BUGI i hacki a nie nie wiadomo co ...

Nie jestem hejterem , skoro wy wiecie to czemu sie tym nie podzielicie na forum m.in o BUGACH ?...

Opublikowano

Ja pierdole, każdy zna bug z /// .... Wgraj plugin AuthMe, albo skonfigutuj xAuth odpowiednio.

The_BusterPL Jak gówno wiesz to się nie wypowiadaj... AuthMe ma zablokowane znaki specjalne więc nie można włamać się na admina poprzez znaki "/","*","(" itd.

Opublikowano

Dołączam się do tematu.

Jak sie przed tym ustrzec ?.

Ps. Jak sie robi tego buga,? jak zauważyliście to jest forum cheaty,boty,BUGI i hacki a nie nie wiadomo co ...

Nie jestem hejterem , skoro wy wiecie to czemu sie tym nie podzielicie na forum m.in o BUGACH ?...

Chcesz wiedzieć czemu się tym nie podzielimy?

Wejdzie na to jakiś dzieciak, wbije przykładowo na serwer i po serwerze.

Między innymi dla tego.

I nie wmawiaj nikomu że sam byś tak nie robił.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...