Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [ Jedyny taki w Polsce ! ] Jail - Więzienie ! Poczuj się jak prawdziwy złoczyńca lub zostań policjantem !

ZabkaMala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest tylko czysta zapowiedź, bez grafiki, bez żadnych innych dodatków. Prawdziwa prezentacja pojawi się już niebawem . ! Nie zniechęcajcie się po tym temacie . !

Jail - czyli zostań złoczyńcą lub bądź gliniarzem . !

Tak jak już powyżej przeczytaliście: to jest tylko temat wstępny, chciałbym zobaczyć czy opłaca się stworzyć serwer, czy będzie ktoś na nim grał, czy komuś wpadnie on w oko .

Grałem już na wielu serwerach więziennych jednak żaden z nich nie był na tyle dobry, by było w nim coś co moglo by mnie zatrzymać na nim na dłużej niż 3 dni . Każdy był praktycznie taki sam, nic nowego. Dlatego postanowiłem wraz z kolegami założyć swój, niepowtarzalny serwer w którym macie do wyboru zostań policjantem albo kryminalistą . !

Jakie przywileje ma policjant ?

Powiedzmy, że Policjant jest takim darmowym vipem - choć niedosłownie .

Policjant ma za zadanie pilnować na serwerze porządku, ma prawo rozkazywać więźniom - z umiarem ! - czy też ich zabijać w razie nieposłuszeństwa .

Policjant ma prawo kickować, mutować, zabijać graczy w razie łamania regulaminu przez więźnia . !

A teraz troszkę informacji

* możliwa mobarena !

* 9 sektorów !

* możliwa do wykupienia farma

* możliwe do wykupienie cele

* otwarta rekrutacja na policjantów

* dojrzała administracja

* dreptak na którym jest włączone pvp .

* po dziewięciu sektorach - niespodzianka . !

* różnorodne eventy co tydzień . !

* dla najaktywniejszych graczy gift code . - mamy 3 do rozdania, więc nie płaczcie potem, że oszukujemy bo nie rozdajemy . tyle ile mamy tyle rozdamy : D

* możliwość brania i handlowania narkotykami !

I DUŻO, DUŻO WIĘCEJ !

MINUS !

Serwer przez pierwszy tydzień będzie na hamachi - gdyyż... boimy się inwestować w coś co nie wypali. Jeśli będzie z 10'ciu graczy to bez problemu wykupimy dedyka . : )

Dla nas to wy jesteście najważniejsi ! Będziemy się o was troszczyć jak o własne dzieci ! : D

I tak ? Zaciekawieni ? Zagracie u nas !? : D Zapraszam do dyskusji w temacie . ! : )

Pozdrawiam, Żabkaa ; *

Kontakt : 22514470 - gadu

Opublikowano

Poczekaj na start - zobaczysz jak bardzo się różnią. : D

Może powiesz mi, że na serwerze chodzi o niszczenie klocków i sprzedawanie ich . Idąc dalej tym tokiem myślenia to każdy serwer jest taki sam no bo przecież na każym serwerze poruszasz się po sześciennym świecie . Każdy YouTubowiec który nagrywa minecrafta jest taki sam bo do tej samej gry podkłada swój komentarz głosowy, każda wyścigówka jest taka sama bo jeździsz samochodami . : D Niby wszystko takie same a jednak różnica jest wielka .

Opublikowano

Boicie się inwestować, ale jak będzie 10 graczy to kupujecie dedyka, nie prościej od razu kupić?Ludzi na hamachi jest mnie...

Opublikowano

Keerok - być może dla Ciebie jest lepiej lecz dla nas nie . Zobaczymy jak to wszystko wejdzie, jak się serwer spodoba dla ludzi to dedyk będzie na pewno .

Opublikowano

Wiecie co mimo iż to hamachi to MOŻE sprawdze ;)

PS czy ci którzy będą grali jako pierwsi będą mieli jakieś przywileje ?? No poza tym że wcześniej zaczną

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Nawet nie wiecie jak bardzo się ciesze, że jest tyle pozytywnych komentarzy . ! : D

Co do przywilejów to myślę, że dla każdego coś się znajdzie . : D

Zapraszam na pisanie do mnie na gadu - 22514470 . :)

Opublikowano

no moze ten sie uda widze juz taka 3/4 zapowiedz na mpc moze w koncu ta dojdzie do skutku jesli tak sie stanie chcialbym zostac tzw. klawiszem:D

nick: Troer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...