Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programowanie jezyki itd.

LCPGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak chce zaczac programowac umiem HTML i tylko ten jezy wiem ze jest to jeden z latwiejszych wiec tak w odpowiedziach prosze abyscie napisali mi jezki jakich musze sie nauczyc i strone na jakiej moge sie nauczyc obslugi.

@REFLESH

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Jeszcze tak btw, powiem ci to co połowie 1/4 (no, może 1/2) programistów z tego forum:

AutoIt

Taki fajny prosty język, podobny do PHP. Obejrzyj sobie. Poczytaj tutki. Jak chcesz pisać proste programy pod windowsa, nawet proste boty, to idealnie się nadaje. Jeśli marzysz o czymś fajniejszym, to C++/C#, albo Java/Delphi.

Oczywiście kolega fajnego linka podał, poczytałem troszkę :D Z tego też możesz skorzystać przy wyborze.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Jak chcesz lecieć w robienie stron to dopracuj html, a potem leć w kierunku php.

Php jest najlepszym językiem do robienia stron i każdy Ci to powie :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Do "Robienia stron" służy HTML. Pomocne przy tym są CSS (poczytaj co znaczy CSS, żeby się dowiedzieć czemu napisałem "są").

PHP to język programowania, dzięki któremu jest możliwa interakcja strony z użytkownikiem (a przynajmniej w większym stopniu niż samo HTML).

846331404756772371599.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...