Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyśpiesz Komputer! App booster

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Chcesz przyśpieszyć swój komp? Czytaj temat do końca.

Chciałbym wam dziś przedstawić program który przyśpieszy wydajność Twojego komputera nawet o 10-15%.

Program który Ci to umożliwi to APP BOOSTER. Programu używam od dawna zawsze się sprawdza.

Wyłącza on zbędne procesy i "czyści" dane z pamięci ram by nasz PC chodził wydajniej i mniej obciążał procesor, kartę i system.

Do czego może służyć?

1. Przyspieszanie ładowania filmów na yt

2. Zwiększa ilość FPS w grach

3. Mniejsze ściny systemu

4. Zwiększenie wydajności maszynki.

Przewaga nad Game Boosterem.

Większość z was, korzysta z game boostera gdyż znajomy nam to polecił itp. Ja też z niego korzystałem ale przeczytałem o app boosterze i nie zawiodłem się. Game booster załączamy do konkretnego procesu a app boostera do ogólnego przyspieszenia. App booster wersja 1.0 ma o wiele mniej dodatków ale jest przez to lepsza. Wersja 2.0 to syf zbyt dużo nie potrzebnych ustawień bo oddzielnie jest obsługa kart amd i nvidia itp.

yyz77q.jpg

gig9ji.jpg

dk406b.jpg

s0io7v.jpg

41h1tt.jpg

Download i Skan

App Booster

http://download.chip.eu/pl/AppBooster_6311794.html

Skan

https://www.virustotal.com/file/9f87c51c871ebc10cca137c0aab596f4c51d9e09c09fb6367451412b3776ce94/analysis/

Polska Wersja

https://rapidshare.com/#!download|581p7|1360767086|AppBooster_Pro_Setup.exe|6199|0|0

Ciekawostka:Taki mały bonus :D. Kiedy uruchomicie appboostera to możecie wyłączyć go w procesach dla jeszcze większej wydajności a nic co było dzięki niemu zostało zdziałane nie zniknie :)

O twórcy

Program został stworzony przez appsmarker. Appsmaker to niemiecka firma stworzona w 2009r. siedzibą firmy jest Hamburg. Firma została stworzona w celu rozwoju, marketingu i sprzedawania oprogramowania użytkowego. Produkty firmy Appsmaker są sprzedawane na całym świecie. Firma tworzyła również produkty do ipodów, iphonów i innych applów. Dyrektorem jest Andreas Litke.Strona producenta:

http://appsmaker.com/

s0io7v.jpg

41h1tt.jpg

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Jest jeszcze Game Booster ale wszystko dobre byle przyśpieszał computer-a mi się tak cięło w AC:B włonczyłem game boostera no i chodziło epicko szybko :D

mihcio15.png

Opublikowano

Nie szczególnie się postarałeś z rozpisaniem na temat programu.

Bardzo ubogie w grafikę i tekst, a do tego nie ma żadnej ciekawostki, ani historii jak powstał program i przez kogo.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Również polecam ten program :) Używam go od roku i nie zawiódł mnie jeszcze. W BF Bad Company 2 miałem na Med 20-25 fps'ów, ale jak włączyłem ten program to fps'y podskoczyły do nawet 35-40 ! Polecam.

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Program jest przydatny, ale mam zastrzeżenia do poradnika konkursowego. Dodałeś małą ilość ciekawostek i ogólnie tekstu, ale rozumiem że program jest nie wielki.

Dodatkowo nie zamieściłeś własnej grafiki, czy coś podobnego, a więc stylistycznie moim zdaniem niestety jest jedną z najgorszych prac.

Opublikowano

Myślę, że jutro będzie już za późno ponieważ konkurs już się zakończył i mogą byś wyniki nawet za 30 minut ;-)

Nie wystawiłem w tym dziele swojego poradnika ponieważ za późno się zorientowałem, a iż bardzo lubię krytykować/oceniać postanawiam obiektywnie ocenić wszystkie poradniki. Tyle od mnie :)

Opublikowano

aplikacja nie przyspiesza komputera tylko optymalizuje system i na pewno nie podnosi wydajności systemu

do gier może i dobra wyłącza usługi im nie potrzebne, na codzień przy używaniu zwykłych programów wręcz je tylko i wyłącznie spowalnia poprzez brak potrzebnych usług w systemie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

niekoniecznie fake, program działa dla gier które nie potrzebują pewnych usług systemowych, wyłączenie ich odmula trochę pamięć i zasoby systemu , jednak po skończeniu gry powinny być przywrócone ustawienia systemu jak np w programie GameBoster

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Program jest do gier i filmów na yt no bo jak ktoś ma zamiar robić prace domową w wordzie to raczej nie włącza boosterów, czyż nie?

Program to nie fake

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Mam gdzieś polską wersję poszukam, mam nawet wersję pro bo w komputer świat dawali stronę i z niej można było dostać key'a nie wiem czy to jeszcze działa jak znajde to updatne

Edit kluczy na pro już się nie da, Polski klient wrzucam

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...