Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] XBOX 360, warto?

MoShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić XBOXA 360, lecz nie stać mnie wydawać ciągle na gry po 150 zł. Mam takie pytanie.

Otóż, opłaca przerabiać się XBOX'a? Z XBOX LIVE i tak nie będę korzystał, bo nie mam Wi-Fi.

Internet mam dosyć dobry, więc z grami nie będzie problemu.

Na przerobionym XBOX'ie będzie normalnie chodziła każda gra bez lagów, etc?

@Edit.

Dodam, że kompa mam takiego sobie, co nie pozwala mi na granie w nowsze tytuły gier. Chciałbym w coś pograć, ale mój komp na to nie pozwala, więc chciałem właśnie kupić XBOX'a. Jak myślicie, warto? Jak z lagami, zacięciami, "wyłączniem konsoli" ?

46820918531396229759.jpg

Nie wykonuję zleceń !

Opublikowano

Jezuu. Ile jeszcze takich tematów będzie czy opłaca się kupic.. Już chyba 10 w ciagu miesiaca xD

Jak nie będziesz grał przez neta, to opłaca się przerobić.

Na przerobionym xboxie, każda gra dobrze nagrana i na dobrej płycie będzie chodziła bez lagów. Jak nagrasz na słabszych płytach to czasem, może być błąd. Więc jak już coś to nagrywaj gry na verbatimach : )

Ogólnie mówiąc, na przerobionym xboxie gry działają tak samo jak oryginały.

Jedyne co to niektóre gry może Ci wywalać bo mają zabezpieczenia.

No i jak chcesz przerobić xboxa to polecam Ci kupić na allegro jakiegoś starszego lub używanego bo najnowszych nie da się przerobić, lub będzie to dużo kosztowało. A tak to sobie raczej sam przerobisz, bo po co płacić :P

Opublikowano

W twojej sytuacji różnice będziesz miał tylko w użytkowaniu czyli pad vs klawiatura i mysz, gdyż możesz wydać kase albo na xboxa albo na lepszego PC'ka - tak więc porównywalne koszty. Gry można ściągnąć na PC'ka i na xboxa :P

Pół roku temu stanąłem przed tym samym pytaniem. PC czy Xbox360 ? Jednak myślałem w inny sposób gdyż stwierdziłem, że chcę sprostać nowoczesności, pad był czymś nowym- jedyny mały problem to droższe gry :D Teraz aktualnie mam 2 BF3 i GOW 3 + Multi + kanapa + pad = nie żałuję.

PS: Teraz się zastanawiasz, ale mogę ci zagwarantować że cokolwiek wybierzesz nie pożałujesz.

PC=klawiatura vs XBOX360=pad i to jest tak naprawde pytanie :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

lepszy xbox : lagów nie ma, konsola się sama nie wyłącza (chyba że przez kilka godz jej nie używasz:D), jeżeli chcesz mało wydawać na gry możesz przez internet albo kupować np 2,3-letnie gry ;)

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Jak nie masz zamiaru grać na x'ie przez neta, to przerabiaj. Lagów nie będzie .

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...