Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No Premium - Minecraft Launcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam launcher w AutoIT z niemieckiej strony, autoit.de bodajże, dodałem sobie wszystkie potrzebne rzeczy, ale stanąłem na logowaniu NoPremium. Nie mam pojęcia jak to zrobić. Oczywiście dodałem już sobie button do logowania NoPremium (co jest oczywiste), chciałbym zrobić coś na wzór logowania jak w launcherze zrobionym przez Geoninga.

Nie oczekuję otrzymania pełnego skryptu, ale podsunięcia jakiejś myśli, pomysłu (ale pełnym skryptem też nie pogardzę :P). Byłbym przeogromnie wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

Nie rozumiem w jaki sposób ma mi to niby pomóc. Poza tym z tego co widzę, to MagicLauncher jest napisany w Javie...

Opublikowano

z tego co się orientuję autoIT może wykonywać komendy batchu więc poprostu daj kod na odpalenie minecrafta

1330007971-U359964.png

Opublikowano

po prostu pomijasz opcję dostawania kodu z niemieckiego launchera - i wuala - resta taka sama

Oddajcie minusy! :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano · Ukryte przez 4ggr35510n, 1 Października 2012 - Brak powodu
Ukryte przez 4ggr35510n, 1 Października 2012 - Brak powodu

Nowy Prywatny serwer Ogame

Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x)

bugi

przyjazna atmoswera

HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...