Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Connect: Connection Refused

Slither01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj gdy włączałem serwer było dobrze dzisiaj jak włączam to pisze ciągle connect: Connection Refused a dzisiaj zmieniłem to że kowal nie wymaga itemkow na ulepszen... ;[

Opublikowano

... IGOR . Print gowno mu da i Tobie tez ;] . Print Scr otwiera nowa konsole w VPC ';] to tak na przyszlosc. Kto wam naopowiadal takich bajek ze PRINT naprawia ?.

@ topic

Moze gdzies zle poustawiales zobacz do tej tabeli z ulepszaniem u kowala czy nie przesadziles w jakiejs komórce tabeli . Musiales cos blednie tam wpisac i stad masz refused.

Opublikowano

REPORT ;/ za te print screeny. Wprowadzacie go w blad. to nic nie naprawia psychole ;/.

Opublikowano

@UP

Masz racje wlasnie tez to mowilem w paru tematach . Wiekszosc ludzi bierze sie za cos o czym nie ma wogole pojecia i doswiadczenia... Potem widzimy takie tematy jak ten i wiele innych.... Moze niech sie naucza to robic dobrze to nie bedzie problemu. W google nie brakuje poradnikow odnosnie , PHP,FTP,JAVA,MYSQL,PERL =,=. No i tak tego nie poszukaja bo wiekszosc to sa lenie smierdzace ,ktore czekaja az ktos im sypnie linkiem do poradnika czy do gotowca.. Wkurza mnie takie zachowanie ogromnie. Powinny byc warny jeszcze dla tych co mowia PRINT SCREEN I ZADZIALA ;/ . BO print otwiera nowa konsole...

Opublikowano

moze bys dal ss tej tabeli o.0 bo tak to mozemy opieprzac sie przy tym cale dni.

Opublikowano

na pewno tylko u kowala kopales w bazie ? ;> Bo ww/g ss jest wszystko poprawnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...