Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Pisanie w dziale "Zlecenia".

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka. Jak wszyscy dobrze wiecie, w dziale "Zlecenia" w FA można pisać dopiero od danej liczby postów. Co wy na to, aby obejmowało to tylko zakładanie tematów a nie także odpowiadanie w nich? Ponieważ chcę dla kogoś wykonać zlecenie a nie mogę -.-

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Prześlij mu pracę na PW, najwyżej napisze w temacie odpowiednią informację i temat zostanie zamknięty.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Tak, bo nie mam co robić tylko tak się bawić. Po drugie, nie każdy wpadnie na taki pomysł i zrezygnuje ze zrobienia zlecenia. Co za problem zrobić tak jak ja powiedziałem? ;)

Opublikowano

Tak, bo nie mam co robić tylko tak się bawić. Po drugie, nie każdy wpadnie na taki pomysł i zrezygnuje ze zrobienia zlecenia. Co za problem zrobić tak jak ja powiedziałem? ;)

Problem, bo bedzie spam przez neo ktore beda robic nowe konta i hejtowac prace/galerie

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Jakie galerie? Ja mówię tutaj o zleceniach. Przed wprowadzeniem tego dziwnego ograniczenia tego hejtu nigdy nie było. Czekam na wypowiedź administracji.

Opublikowano

możesz przesłać mi pracę na pw abym ją wstawił do zlecenia

Do tego nie wiadomo, czy jest taka możliwość technicznie.

Jestem na nie.

Opublikowano

50 postów można nabić w 1/2 dni jak jesteś aktywny, więc w sumie nie widzę problemu -.- według mnie jest to odpowiednia liczba i nie trzeba jej zmieniać ^_^ nawet jeśli dotyczy to tylko odpowiedzi na zlecenie.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano
Eloszka. Jak wszyscy dobrze wiecie, w dziale "Zlecenia" w FA można pisać dopiero od danej liczby postów. Co wy na to, aby obejmowało to tylko zakładanie tematów a nie także odpowiadanie w nich? Ponieważ chcę dla kogoś wykonać zlecenie a nie mogę -.-

Nie jest to możliwe do wykonania. Taką przynajmniej otrzymałam informację od adminów, kiedy została wprowadzona zasada 50 postów i chciałam, by obejmowała ona tylko tworzenie tematów.

Opublikowano

Moim zdaniem to dobry pomysł, aby zlecenie zlecić (xD) od 50 postów, a wykonać od 0, mimo tego że posty i tak się tam nie liczą to to jest dobre rozwiązanie.

Tak.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@UP

Czytaj wyżej, nie ma takiej możliwości ze strony technicznej. Nawet jeśli wszyscy by się zgodzili, nie byłoby takiej możliwości.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...