Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bocenie na drużynowym

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jak to jest z boceniem na drużynowym ? Użytkownik tego forum zaproponował mi to na PW. Ponoć leci więcej kasy, ale tam jest przecież gotowość,oczekiwanie itp. co może zabrać więcej czasu. W ogóle czy to działa ? Jeśli tak wolałbym zrobić multikonto, da się odpalić 2 clienty NFS ?

Opublikowano

Tak da się 2 klienty na jednym PC Sciągnij program sandboxie i odpal gre najpierw w trybie sandboxie a potem drugi normalnie

Opublikowano

Ekhem... Może jaśniej ? Równie dobrze mogę napisać ściągnij C++ wpisz pare komend skompiluj to i masz nową grę :P

Opublikowano

1. Pobierz program Sandboxie

http://www.dobreprog...dows,15247.html

2. Zainstaluj

3. Uruchom plik o nazwie "Uruchom dowolny program w piaskownicy"

4. Wybierz nfs world launcher

5. jak bedziesz przesuwał okienko bedzie pojawiała się żółta ramka to znaczy że w trybie piaskownicy jest

6. Odpal normalnie drugą grę ....

7. Zaloguj się i tu i tu (2 różne konta) potem dodaj się do grupy

8. I ustaw w opcjach tryb okienkowy 800x600 aby można było szybciej przeskakiwać z konta na konto...

9. Boć

Opublikowano

@EDIT

Zmiana planów, będę jeździć na drużynowym z kolegą, ale jak to ustawić ? Przesunąć okienko ? Ale będzie robił sam gotowość itp? Sorka za pytania ale nie ma do tego poradnika.

Opublikowano

testowałem to, do gry wejsc wejde 2 kontami, ale nie polacze sie na wyscig, net nie wytrzymuje i rozłacza a up zdaje mi sie, ze nie da sie na multi

Opublikowano

Rozpracowałem to chyba, trzeba samemu klikać a dzięki AutoFinishowi od razu mozna wybrac karte ( z tego co zrozumialem od kolegi )

Opublikowano

Dokładnie, jak chce sam to nie da rady odpalić tego. Mi w zasadzie nawet przy sandboxie nie chce odpalic dwóch clientów.

Opublikowano

@EDIT

Zmiana planów, będę jeździć na drużynowym z kolegą, ale jak to ustawić ? Przesunąć okienko ? Ale będzie robił sam gotowość itp? Sorka za pytania ale nie ma do tego poradnika.

nie będzie tobie sam robil ucieczek

1. Pobierz program Sandboxie

http://www.dobreprog...dows,15247.html

2. Zainstaluj

3. Uruchom plik o nazwie "Uruchom dowolny program w piaskownicy"

4. Wybierz nfs world launcher

5. jak bedziesz przesuwał okienko bedzie pojawiała się żółta ramka to znaczy że w trybie piaskownicy jest

6. Odpal normalnie drugą grę ....

7. Zaloguj się i tu i tu (2 różne konta) potem dodaj się do grupy

8. I ustaw w opcjach tryb okienkowy 800x600 aby można było szybciej przeskakiwać z konta na konto...

9. Boć

na 2x lanczer i tak nie uzyjesz 2x traniera na bo jeden pokrywa drugiego a 2 nie uruchomisz to znaczy uruchomisz 2x traniera, ale 1 działa to tylko jest na prywatne wyścigi używne bo jak na drużynowej zrobisz to i tak będziesz losował srebna nie złotą

Ja próbowałem 2 konta na 1 kompie ale wtedy nie da się podłączyć trainera w piaskownicy do nfs, wie ktoś może jak to zrobic?

bo nie odpalisz 2x traniera pokrywa 1 drugiego nie ma rady to tylko na prywatne

Dokładnie, jak chce sam to nie da rady odpalić tego. Mi w zasadzie nawet przy sandboxie nie chce odpalic dwóch clientów.

nadaj sandboxowi prawa administratora PPM rozwiąż problemy ze zgodnością i tam nadaj mu prawa czy cos
Opublikowano

Stwierdzam iż nie opłaca się tego robić, dostajemy 5500 a za klasowy E/D jakieś 3-4 tyś za wyścig i to robi automatycznie.

Kolejne pytanie: Czy da się wyeliminować niszczenie pojazdu podczas bocenia ? Po paru seriach mam już zniszczone na max i nie moge bocić na D autkiem z E...

Opublikowano

Nie nie da sie chyba ale wydaje mi się, że możesz spróbować z funkcją trainera "Tank mode", wtedy samochód nie powinien się niszczyć. Ale nie jestem w 100% pewien :P

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...