Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahoj

Większość z was zauważyła ,że zasięg w seafight został "naprawiony" co za tym idzie można brać graczy na zasieg itp.

Niestety SF proxy już nie działa, jedynie "niewidki" , szperając po za granicznych forach wynalazłem nowy program do seafight.

Program działa podobnie jak WarTool od iNk , lecz ten program co zamieszczam na forum jest autorstwa jakiegoś Tureckiego programisty.

Co daje nam ten programik?

*Szybkostrzelność - zaznaczamy gracza a kiedy ten znajdzie się w naszym zasiegu program bez wachania do niego strzela ( mamy pewność ,że to my pierwsi strzelimy do wroga.

*ID LIst - wpisujemy tu ID naszych wrogów , kiedy wróg będzie w naszym zasięgu lub się obok nas wynurzy program automatycznie go zaznacza i do niego strzela.

*AutoShot - szybki strzał do graczy z czarnej listy ID.

*Invisibility- program pokazuje nam na mapie morza "niewidki" ( w kształcie 1 żaglowego flaya ale ten kolorze czerwonym) podobnie jak w SF proxy

**** program ma tam też chyba opcje zbierania błyskotek, robienia pergaminów itd ale potrzeba tam jakiś ustawień , ja do tego jeszcze nie doszedłem.****

W chwili obecnej program jest bezpłatny.

** Uwaga plik posiada jakieś tam "virusy" , ale nie szkodliwe bo gram na tym od 2 dni i nic się nie dzieje **

*****Seafight War Tool download*****

Hasło do archiwum: FuckBP

Opublikowano

Radze tego nie pobierać jeśli nie chcecie mieć koni trojańskich w systemie, jest to tzw.: zakraplacz program pobierający konie trojańskie.

Opublikowano

Napisałem ,że program ma w sobie nieszkodliwe virusy. Mnie tam jakoś to działa, czasem wywali błąd ale działa. Może trzeba poczekać jak autor go dopracuje.

Opublikowano

Napisałem ,że program ma w sobie nieszkodliwe virusy. Mnie tam jakoś to działa, czasem wywali błąd ale działa. Może trzeba poczekać jak autor go dopracuje.

a ty się na tym znasz?

Tobie może się wydaje ,że są nie szkodliwe bo są takie virusy które dopiero po jakimś czasie ukazują swoją szkodliwość, czyli np. przez tydzień są uśpione a po tym czasie w ciągu kilku godzin możesz stracić nawet sprzęt.

Opublikowano

Z góry przepraszam za post pod postem,ale nie chcę mi się edytować.

to dla tych co mówią że jest to nie szkodliwe,proszę o zamknięcie tematu i usunięcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...