Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Przygotowanie do Reinstal Windowsa

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!. dziś próbuję zrobić reinstal windowsa ale nie wiem jak to zrobić gdyż pierwszy raz będę to robił. Co najlepiej mam wiedzieć włożyć płytkę do napędu a później co ? dalej.

A drugie pytanie czy gdy zrobię reinstal to będę musiał na nowo zainstalować karte graficzną itd?. I czy all mi się usunie w raz z virusami ?. Za pomoc lajki

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Sterowniki zainstaulejsz, jak wszystko wymażesz to wiry też pójdą. Ustawiasz w biosie bootowanie z płyty, albo wciskasz odpowiedni klawisz ("Press klawisz to boot with CD/DVD" albo jakoś tak)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

wszystko ci się usunie, najlepiej przed formatem pozgrywaj sobie sterowniki o ile nie masz na płycie gdzieś. format to nic trudnego, wrzucasz płytę i resetujesz kompa. dalej to tylko postępujesz według instrukcji

Opublikowano

Okej dzięki łapcie lajki. Robię reinstal.

Ps. WIdzimy się o 19:00 :).

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...