Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KMR MOD

zwirek11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5) Oprogramowanie

Manipulowanie klientem gry w jakikolwiek sposób jest zabronione. Korzystanie z oprogramowania do Metin2, które nie zostało stworzone przez GameForge4D, w szczególności ze skryptów automatycznie rozwijających postać pod nieobecność gracza, jest zabronione i prowadzić będzie do kasacji konta.

Inaczej Perm - po koncie (oczywiście musi być na to dowód). Kamermod ma wbudowanego expbota i za niego możesz zostać ukarany.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Powiem ze swojego doswiadczenia.Mialem tam chyba 50 lvl uzywalem ciagle kamer moda dostalem pierwszym razem na miesiac ,po miesiacu gdy mi odblokowali dalej gralem na modzie ale juz nastepnym razem perm ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jak bede cisnal na modzie ale tylko na moblocku ew. na tym co przywoluje moby ( zastepuje pele. ) to nie powinni mnie zlapac ?

sygnan.jpg
Opublikowano

To jak bede cisnal na modzie ale tylko na moblocku ew. na tym co przywoluje moby ( zastepuje pele. ) to nie powinni mnie zlapac ?

Jeśli używasz jakiegoś bota, który jest widoczny i każdy może zrobić ss/nakręcić filmik i oczywiście wysłać do suportu to dostaniesz za każdym razem bana. Administracja nie toleruje wszelkich wspomagaczy typu hacki, boty, mody i o ile zostanie to wykryte to za każdym razem będzie ban.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...