Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmowe skiny ? podobno

maju4422

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś mi podesłał mi stronęxxx

I podobno jak się zalogujesz to możesz dostać riot graves i nasusa policyjnego ktoś wie może czy to prawda

Pozdro ;]

Gość Menesterowy
Opublikowano

No i jeszcze dostaniesz darmową ulotkę z rejestracją, bo po tej akcji nie będziesz miał konta :)

Opublikowano

Ponieważ takie strony to jest 100% oszustwa.Masz tam różne keyloggery, każą Ci pobrać program, podajesz passy,serwer,na drugi dzień hasło jest zmienione przez nie wiadomo kogo.Dlatego na takie strony się nie wchodzi.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

zalogowujesz się na tej stronie i już masz po koncie . nie można dostać darmowych skinów jedynymi wyjątkami są alistar oraz tristana

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

@UP

Weź nie pieprz jeżeli nie masz pojęcia o owej rzeczy. Jestem żyjącym przykładem że można. Dostałem skina F.M Rammus i Riotowy Graves.. Mimo tego że wpisałem kod i przez pewien okres nic nie działało to potem nagle patrze i mam skiny do tych postaci.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Ja nigdy nie próbowałem i nie mam zamiaru, kumpel wpisał pasy do konta na podobnej stronie i stracil konto 30 lvl :)

Także odradzam takich "ułatwiaczy".

93393857939626578868.png

Opublikowano

Jeżeli jesteś 1st ownerem konta to zawsze idzie je odzyskać, więc nie szkodzi zaryzykować, najwyżej jak ktoś jest złośliwy to Ci troszke elo spadnie :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jeżeli jesteś 1st ownerem konta to zawsze idzie je odzyskać, więc nie szkodzi zaryzykować, najwyżej jak ktoś jest złośliwy to Ci troszke elo spadnie :)

ELO Spadnie, ban w trybunale za trollowanie i z kilku stron z runami zostanie jedna runka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...