Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dzieci Egiptu. Problem z grą

DaftPearPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zgłaszam się z popularnym problemem w grze "Dzieci Egiptu", chodzi mi o znikający klucz. Mam egzemplarz gry z Cyber Mycha Extra maj/2004

Ma ktoś z was sposób na ten bug, albo patcha, bo szukałem w necie i nic nie znalazłem, a chciałem w tą grę pograć (stare dobre czasy dzieciństwa)

Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Prosz patcha. Jak nie pomoże to reinstall gry, :)

http://pobierz.pl/szukaj,patch-do-gry-dzieci-egiptu.html

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ty tylko posty nabijasz czy co ? Wyraznie tam masz : Pobierz za darmo patch do gry dzieci egiptu . Aby rozpocząć download wybierz jeden z poniższych plików.

EDIT@ zaciekawilo mnie to, ze nie mozesz znaleźć i sie okazuje, ze ja teraz tez :O ;X przedtem myslalem ze mam :D

Opublikowano

No właśnie, a nigdzie nie moge tego patcha znalezć. (podobno był na płycie w którymś z poźniejszych numerów, ale ja mam tylko ten jeden właśnie z tą grą :/ )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...