Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Uridium Wars Kopia DarkOrbit

Steoffil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zwracam się z prośbą czy na Uridium Wars da się wypłacać kredyty z klanu? I czy ktoś był by tak uprzejmy że by wypłacił by mi kilka baniek na start ; ) Z góry dzięki. :rolleyes:

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

A ja nigdzie nie mogę znaleść głównej strony tego. Ktoś może podesłać ?

Fb.darkorbit.bigpoinnt.com

Opublikowano

No tak ale aby bocić należy wpisać passy do facebooka tak? Ale czy po wpisaniu tych pasów moje konto będzie bezpieczne( na fesie ) Boo słyszałem że były kradzieże kont na fejsie przez tego bota . . . ;D

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

wypłacił by mi kilka baniek na start ; )

Hahahaha za ten suchar dam ci puchar :D

A tak na serio kilka baniek to tam dużo ...

Opublikowano

wyboć sobie pierwsze dwa irki ja f botem teraz 2h i 20 min latam na fs i mam już 5 tyś uri 57 energi zbiera ładnie już 18 k uri razem

0572.jpg

Opublikowano

No ale słuchaj odpowiedzcie mi na to pytanie

No tak ale aby bocić należy wpisać passy do facebooka tak? Ale czy po wpisaniu tych pasów moje konto będzie bezpieczne( na fesie ) Boo słyszałem że były kradzieże kont na fejsie przez tego bota . . . ;D

? 8S

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Prosił bym o wypowiedzenie się szerszej liczby osób ale ok . Zastanawiam się czy nie założyć innego konta na fb aby tylko na nim grać w uridium wars co ty na to ? I na tamtym bym bez obaw bocił :)

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Prosił bym o wypowiedzenie się szerszej liczby osób ale ok . Zastanawiam się czy nie założyć innego konta na fb aby tylko na nim grać w uridium wars co ty na to ? I na tamtym bym bez obaw bocił :)

Ktoś sie wypowie? :rolleyes:

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

klikasz na logo uridium wars prawym i pokaż zródło ramki i szukasz sid uid i gotowe daj lajka jak pomogłem

0572.jpg

Opublikowano

Jest ktoś może kto pomoże Leonka zalicytować? Chciałbym pograć z kimś a nie mam z kim :P

Ja mogę z tobą pograć :P

76561198053546969.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...