Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ban Punkbuster/GGC-STREAM

hubert78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu, a nawet od miesiaca, gdy wchodze na serwer od BF3 wyskakuje komunikat ze mam bana..

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'BumCykMyk' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision]

OD GGC wystepowal ten problem, ale cos teraz jak wchodze na jakis serwer to juz nie ma.. Tylko od Punk Buster. Wachalem sie to napisac od miesiaca.. Bo zaraz ktos pomysli ze Hacki uzywalem albo cos...

Moze jest jakis support od PunkBuster i GGC-Stream?

Opublikowano

Oczywiście, że jest. Napisz mi swój nick na pw, zobaczę czy rzeczywiście masz bana.

Napisalem nick na PW i czy bys mi mogl podac link do Supportu PB i GGC?

Opublikowano

http://www.evenbalance.com/troubleticket/new_ticket.php

http://www.ggc-stream.com/tisy/ticket/write-banappeal

Dziekuje.. A z tym nickiem to co?

Opublikowano

Do nicku, który mi podałeś nie ma przypisanego bana. Jeżeli zmieniłeś go po dostaniu bana to nic dziwnego. W każdym razie spróbuj zrobić reinstall pb.

Opublikowano

Do nicku, który mi podałeś nie ma przypisanego bana. Jeżeli zmieniłeś go po dostaniu bana to nic dziwnego. W każdym razie spróbuj zrobić reinstall pb.

Probowalem.. Z supportu od GGC mam taka wiadomosc: "

the following ban entries are connected to your GUID:

? GUID: 98d7bbef29ef2426825ebd7ff8fcb2c8

? Violation: (MULTIHACK) #71193

This violation was triggered by Evenbalance and is only being held by GGC-Stream.

This ban will persist until Evenbalance informs GGC-Stream that this violation was triggered in error.

Best regards,

Forseti, GGC Admin"

I druga:

if you want a technical check being done on the violation detection, please contact Evenbalance by ---support ticket system---.

State all information (violation #, GUID) implicitly in the support ticket, so the processing at Evenbalance does not delay unnecessarily.

GUID:

Violation:

Evenbalance will check the kick/ban in order to rule out technical issues with the detection.

In the case of an error by Evenbalance, we will remove you immediately from the banlist.

Please post the original link to your EvenBalance support ticket in this GGC ticket within the next 3 days, so we can check the process.

Best regards,

Forseti, GGC Admin

Opublikowano

Perm ban i nic z tym nie zrobisz.

Ta.. Tylko ja jestem ciekawy co ja zrobilem ;] Juz duzo osob mialo bana od PunkBuster bez powodu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...