Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Cristiano - FanArt Moderator

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dostałem od tego pana już 3 warny, pierwszy za nie dodanie skanu OBRAZKA, drugi to Persona non grata do 07.09.2012, tego dnia założyłem pod wieczór temat i znowu zostałem tam wsadzony. Mam od niego 15% warnów, nigdy takiego <EKHM> nie widziałem. Pomijając fakt że daje mi warny mimo mojego talonu na 10%.... Trzeba być <EKHM> naprawdę.

@EDIT

Teraz zobaczyłem że miałem PNG do 7.10.12, co nie zmienia faktu że pierwsze dostałem za zlecenie które dodałem z 3 miesiące temu pomijając mój 10% talon na niezmieniane poziomu ostrzeżenia...

Opublikowano

Próbowałeś rozwiązać to na PW z moderatorem?

Pierwszego warna nie dostałeś za brak skanu, a za "nie zastosowanie generatora mimo ostrzeżenia". A więc słusznie. Z kolejnymi się zgodziłeś. Więc w czym problem?

Opublikowano

Ile razy było mówione, że sugestie to nie są skargi -.- Masz problem pisz do Cristiano lub do jakiegoś z GM'ów i wyjaśnij wszystko z nimi.

Opublikowano

Cristiano odpowiada krótkimi tekstami które odbieram jako chamskie, GM'i i admini nie odpisują wcale. Przez tego <EKHM> mam 15% warnów, raz zdobyłem 5 i to za wyzwiska z czym się naprawdę zgadzam a nie za pierdoły.

Opublikowano

pierwszy warn: mimo ostrzeżenia nie zastosowałeś generatora zleceń

drugi warn: zlecenie zamknięte 25 sierpnia, piszesz kolejne po upływie 13 dni ( wymagane 15)

trzeci warn: znajdujesz się na liście persona non grata do 7 października i piszesz kolejne zlecenie

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Wszystkie warny są jak najbardziej prawidłowe. Więc nie wiem o co Ci chodzi.

Po za tym to nie jest dział do skarg. Pewnie nie pisałeś do żadnego z GM, bo każdy odpisuje, albo napisałeś i po 5 minutach stwierdziłeś, że nie odpisuje to walniesz temat.

Wszystkie skargi załatwiamy poprzez pw.

Masz talon na -10 %. Używam Go w tym momencie i masz już tylko 5 %.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...