Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon do 600zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, poszukuję telefonu do 600/700zł Moja Xperia Play mi się znudziła,

Jakie fony polecacie do tej kwoty, ofc soft niema zbytniego znaczenia, ale od razu mówie, że Andruta niechce.

Telefon może być używany.

Pozdro.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

no właśnie że mam ;) jestem dość dużym ludziem.

tak więc telefony typu C3 / blackberry odpadają

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

jakoś iPhone mi sie nie podoba...

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Siema Lenart ;).

Ja Ci polecam SAMSUNG GT-S5830 Galaxy Ace Onyx Black.

Bardzo fajny, łatwy w obsłudze, dużo fajnych bajerów etc.

Można go kupić już za 500zł. używanego.

Lub nowego za 600/700.

Look : http://allegro.pl/listing/product.php?category=165&product=ZDIzOU9GEVwAEAkLAlFWAFwKABUWDRVqDVYRAwQZNGRhNQ%3D%3D&sg=0&string=Samsung+Galaxy+Ace

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

właśnie nad Ace myślałem ;)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jak nie grasz na telefonie i cenisz sobie prostote uzywania to szukaj jakiejs lumii z WP7, jak grasz na telefonie w bardziej zaawansowane gry to za taka cene z androidem najlepszy bedzie SE Neo V.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Jeżeli androida nie chcesz , iphony czyli ios też odpada, no to może Lumia 710 , za niecałe 700zł na allegro jest

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie chcesz andka to bierz Lumię - nowy system, inny interfejs, nieco mniejsze możliwości, ale za to bardziej user friendly ;). Ew. poszukaj którejść z odsłon szjasunga wave - bada OS to system z małymi możliwościami, ale qwerty spora, ekran też; każdy paluch się zmieści xD

// Jak Xplay może się znudzić ? Wgrywałeś chociaż na nią Custom Romy ? Jak nie to ty nawet 50% możliwości play'a nie znasz ;]

Opublikowano

// Jak Xplay może się znudzić ? Wgrywałeś chociaż na nią Custom Romy ? Jak nie to ty nawet 50% możliwości play'a nie znasz ;]

chcesz kupić ?

Po prostu, wszystko z czasem Ci sie znudzi.

Kay, telefon wybrałem, EOT.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...