Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play SRO Osiris Party

genki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś jeszcze nie wie, to Play Sro otwiera nowy server, Osiris, z capem 11, który staruje 16 września. Info tutaj

Rates: 50x (exp); 10x (drop); 5x(gold); 5x(Trades);

Euro i China,

I chce zorganizować ogarnięte euro party.

1. War/cler :

2. War/cler :

3. xx/cler- jako cler najlepiej str :

4. xxxx/bard :

5. xxxx/bard :

6. Wiz/xxxxx : Ja

7. Wiz/xxxxx :

8. Wiz/xxxxx :

Można trochę pozmieniać ustawienie klas w party,

Zależy mi na osobach, ogarniętych, i jest wymóg, 18lat+ ( gimbusą dziękujemy ), najlepiej posiadanie TS, nie koniecznie mikrofon, samo słuchanie pomoże w ogarnianiu party. Fajnie by było jeśli były by osoby, które będą w stanie kupić silki/Bota, dla komfortu gry.

Za stworzeniem party idzie również zbudowanie gildi.

Opublikowano

Ja zagram i tak planowalem gre na tym serverze, ale po co kupowac mbot jak on chodzi za darmo ?

a i mozesz zapisac mnie na wizza i wrazie czego pisz na gg 355838

Rekrut
Opublikowano

Hmmm w sumie to mogę z Wami pograć. Zapiszcie mnie jako wizka, w razie potrzeby pisać na PM.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Nie chce nic mowic, ale czytjcie co jest wolne zalozyciel gra wizze, pozniej ja napisalem jako drugi i zostalo jedno miejsce w kolejnosci kto pierwszy napisal jest shozu123, i wizzy juz zajete, a Tworce pt prosze o kontakt na gg (podane @up)

Opublikowano

Nie chce nic mowic, ale czytjcie co jest wolne zalozyciel gra wizze, pozniej ja napisalem jako drugi i zostalo jedno miejsce w kolejnosci kto pierwszy napisal jest shozu123, i wizzy juz zajete, a Tworce pt prosze o kontakt na gg (podane @up)

Sory ale ale ja zapisałem się jako drugi na wizza zaraz po założycielu tego tematu...

Opublikowano

ZAPEWNE ja też wbiję :) z ziomkami ale do pt się wklejam :) jestem Warrior cleric AKTYWNY :) kto mnie zna ten wie :) nick Ewenement

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Michnik gralismy juz razem na Zeusie moj nick VitoCorleOne :) Chetnie jeszcze raz z wai zagrac, napisalem na priv. Napisz na gg jak sa miejsca w pt 355838

Opublikowano

Równierz bym z wami zagrał, ale nie wiem jak to będzie z wolnym czasem. Warrior/Cler nick Eleonor. Jeżeli pt nie wypali w początkowym stanie, to z miłą chęcią na 110 :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Ewenement War/cleric

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...